Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

6 Ting du burde vite om meg

Solen skinner fra skyfri himmel, og jeg venter på at klesvasken skal bli ferdig. Mens jeg sitter her og venter tenkte jeg det kunne være moro med et lite innlegg om ting du burde vite om meg.

01 ♡ Meningsløst fjas.  Jeg kan virkelig ikke fordra meningsløst fjas. En snap uten mål og mening, bare bilde av trynet ditt, frokosten din, ungen din eller dyret ditt, uten at du faktisk vil fortelle meg noe. En ny melding i messenger på facebook, og så er det bare en meme eller link til noe ræl fra tiktok som jeg helt ærlig driter langt i. En melding hvor det bare står "hei", uten noe som helst meningsfylt. Når en person bruker snapchat, video eller story-funksjonen på facebook til å formidle ALT de gjør - være seg om det er å spise frokost, gå tur med bikkja, fjerne sminken, dra på butikken etc... Seriøst, ikke forvent noen reaksjon fra meg, og helt ærlig; spammer du ned hele facebook med "Se på meg, meg, meg med mitt spennende liv i sofan min tihi" så blir du slettet. INGEN er så digg at man trenger se selfier og videoer fra livet deres i sofaen ørtogførti ganger daglig. 


02 ♡ Vennskap.  Jeg er veldig "soft" når det kommer til kjærligheten og gir gjerne samme person opptil flere sjanser, men når det kommer til vennskap er jeg steinhard. Kan jeg ikke stole på deg, er vi ferdige. Jeg kommer til å fortelle deg en nøyaktig årsak til at jeg ikke gidder mer dersom du faktisk spør meg, men ikke forvent at jeg selv skal ta initiativ til å fortelle deg noe. Ofte gidder jeg faktisk ikke si ifra i det hele tatt, jeg bare sletter deg. Både fra kontaktlisten i mobilen, og fra alt av sosiale medier. 

03 ♡ Ærlighet.  Jeg er alltid ærlig, og pynter aldri på sannheten (bortsett fra i photoshop). Om en person spør meg hvorfor det ikke fungerte mellom meg og en ekskjæreste, hvorfor jeg ikke lenger er venner med visse personer, hvorfor ditt, og hvorfor datt, så sier jeg ting som de er. Det kan kanskje oppfattes som drittslenging, men slik jeg ser det skylder jeg ingen å fremstille dem som bedre mennesker enn de faktisk er. Hvis du ikke vil at folk skal vite hva slags menneske du er, ikke oppfør deg som et rasshøl mot meg. Det samme gjelder meg selv; jeg innrømmer gjerne når jeg selv har vært ugrei eller fucket til ting. 

 04 ♡ Chill.  Jeg har en veldig avslappet holdning til ting som andre anser som en veldig big deal. Jeg driter i om du er kriminell, jeg ler av politisk ukorrekte vitser, og jeg snakker veldig åpent om psykisk helse. Det eneste som egentlig gjør meg forbannet er dyremishandling, utroskap, foreldre som er stygge med ungene sine, voldtekt, og voksne menn 18+ som skryter av å ha ligget med jentunger 12-15. Kompis, du er ikke kul, du er pedo.

  05 ♡ Hemmeligheter.  Jeg holder alltid på andres hemmeligheter, uansett hvor bedritent de eventuelt oppfører seg. De fleste jenter deler andres hemmeligheter med bestevenninnen sin, men slik er ikke jeg. Forteller du meg noe, blir det mellom deg og meg. Ingen andre. 

06 ♡ Kallenavn.  Jeg bruker ordet "kompis" slik amerikanere bruker "dude". Enten vi er venner, bekjente, ukjente, eller kjærester - jeg kommer på et eller annet tidspunkt til å kalle deg "kompis".