Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Dette privatlivet tar knekken på meg

God ettermiddag. Jeg går gjennom noe på privaten som helt ærlig sliter meg helt ut, noe som er grunnen til fraværet på bloggen i går. Jeg skal selvfølgelig forsøke å oppdatere bloggen som normalt de neste dagene, men kan ikke love noe.

Kommentarer

 1. Du er en jævla overfladisk hore, uten respekt eller omtanke for andre mennesker én deg selv.. Håper du brenner i helvete i all evighet. Dvs. Opphører å eksistere for all evighet. Stygge faens fitte

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje du kan kontakte meg privat, fortelle hvem du er og hvorfor du er så sint, istedenfor å gjemme deg bak anonymitet på nett og skrive insults som får deg til å høres ut som en tiåring? Bare et forslag. Er nok det minst overfladiske og minst horete mennesket man kan komme over. Stygg og fitte kan jeg imidlertid være :)

   Slett

Legg inn en kommentar