Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

En BH for deg i F+

Med tanke på at jeg bruker størrelse F/G i BH er det veldig sjeldent jeg kan gå inn i en vanlig klesbutikk og oppleve at de søte BH'ene i undertøysavdelingen faktisk passer meg. De fleste klesbutikker opererer med cupstørrelser i A-E, og skal man ha større må man satse på de kjedelige ammebh'ene eller gå i egne undertøysbutikker hvor en "helt grei" BH kan koste det samme som en hel outfit.

Gleden var derfor stor da jeg fant denne søte braletten (spileløs BH som også kan brukes som topp) i undertøysavdelingen hos Cubus for noen dager siden. Størrelse XL passet brystene mine perfekt, og jeg likte den såpass godt jeg nå har kjøpt meg 3 til i andre farger, i tillegg til et helt hav av matchende truser. 

Braletten finner dere her