Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Farvel hus, hallo penger

 Klikk her for å gå til en mobilvennlig versjon av bloggen.

Husker dere at jeg flyttet fra ekskjæresten min høsten i fjor? Vi var da enige om at han og den nye kjæresten skulle få lov å beholde huset, og at jeg skulle kjøpes ut. Dette har av personlige årsaker tatt litt tid, men i dag morges var vi altså nede i møte sammen for å underskrive papirer. Det betyr at om en liten stund (uker? måneder?) eier han huset alene, og jeg får litt mer penger på konto enn jeg har per dags dato. Begge parter fornøyd, det kaller jeg vinn-vinn.

Med det sagt; det er mandag, og tid for ukens bli kjent med meg-innlegg!

01 ♡ Fargeskiftende øyne.  Jeg har naturlig grønne øyne. Grønne øyne har ofte den egenskapen at de skifter farge etter humør eller lys, og det gjør også mine. De skifter mellom smaragdgrønne, lyseblå, mørkeblå, havgrønne og - som ovenfor - grå. Derfor tror mange at jeg bruker fargelinser mye oftere enn jeg faktisk gjør, men helt ærlig? De eneste fargelinsene jeg bruker er røde eller neonblå, så hvis du ser meg med grå, grønne, lyse/mørkeblå øyne, er de 100% naturlige. 

02 ♡ Pupillforandringer.  Mens vi snakker om øyne, kan jeg fortelle at pupillene mine lever sitt eget liv. Noen ganger er de knøttsmå, nesten ikke synlige i det hele tatt, mens andre ganger er de megasvære. Dette synes å være helt tilfeldig, og har faktisk fått meg i trøbbel mange ganger i ungdomsårene. Folk har trodd jeg har vært narkotikapåvirket når det, selvfølgelig, ikke var tilfellet. 

03 ♡ Dusjen er mitt andre hjem.  Skal jeg fjerne sminken, går jeg i dusjen. Skal jeg pusse tennene, går jeg i dusjen. Skal jeg roe meg helt ned og slappe helt av, slår jeg av lyset, tenner stearinlys og går i dusjen. Fryser jeg, går jeg i dusjen. Prøver jeg å våkne etter litt for lite søvn, går jeg i dusjen. Prøver jeg å bli søvnig, går jeg i dusjen. Har jeg vært på fest og er sørpe dritings og skal prøve å bli edru igjen - ja, da går jeg i dusjen da, også. 


 04 ♡ Kroppstemperatur  Kroppstemperaturen min er alltid litt under gjennomsnittet. I vintermånedene, for eksempel, blir jeg fysisk blå (lilla) på fingre, tær og lepper, og den eneste måten å få opp temperaturen min igjen er en tur i dusjen (hehe), å ligge inntil en varm person, eller å drikke/spise noe varmt. Har jeg normaltemperatur har jeg mest sannsynlig feber av noe slag.