Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Twilight-fan? Da vil du elske denne

For tiden leser jeg boken "midnight sun", som er siste bok ut i twilight-sagaen. Denne boken er en gjenfortellelse av historien slik vi allerede kjenner den, men sett gjennom Edwards øyne. Her får vi blant annet vite hva hans førsteinntrykk av Bella var, hvorfor han ble så fenget av henne, og vi får også bli bedre kjent med hans personlighet og tankemåte, noe jeg føler vi ikke fikk i de tre første bøkene hvor han fremsto som en typisk fjortisgutt (mye sjalusi og veldig sterke følelser). Midnight sun viser oss at Edward faktisk er langt mer moden enn vi tidligere har fått inntrykk av.

Jeg har alltid likt hvordan Stephenie Meyer, forfatteren av bøkene, formulerer seg. Hun skriver på en måte som drar deg rett inn i historien, samtidig som hun detaljert forklarer sine karakterers valg og tankemåte uten at det blir for overveldende eller tar fokus bort fra selve handlingen. Det er sjelden karakterer er så gjennomførte som det Stephenie Meyer klarer å gjøre dem. Ser man på for eksempel Harry Potter eller 50 shades-serien, er karakterene veldig enkle og det er i stor grad handlingen som bærer hele fortellingen. I Stephenie Meyers fortellermåte er det ikke nødvendigvis handlingen som er det mest spennende, men karakterene i seg selv. Dette igjen gjør at man blir interessert i handlingen.