Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Ukens fun facts om meg

 Det er mandag, noe som betyr tre ting: 1) det er ny uke, 2) det kommer ei frøken med en kommode til meg rundt klokken fire i dag, og 3) det er tid for enda et slikt "bli kjent med meg"-innlegg.  

01 ♡ Avokado.  Jeg trodde i pinlig lang tid at det het advokado istedenfor avokado. Tror kanskje hjernen min mashet sammen advokat og avokado på et vis.  


02 ♡ Ser ikke på TV.  Jeg sluttet å se på TV i 2015, rett og slett fordi jeg ikke orket all reklamen. Den dag i dag bruker jeg kun streamingtjenester.  

03 ♡ Hater norskprodusert.  Jeg kan ikke fordra norskproduserte filmer, tv-serier eller låter med norske tekster. Selvfølgelig finnes det alltid unntak, men stort sett skuffer Norge stort her. Spesielt når det gjelder filmer og serier. Har vi bare 5 norske skuespillere, eller hva er greia med at de samme trynene går på repeat hele tiden? Og mens vi snakker om repeat; hva er greia med at Atle Antonsen alltid spiller minst tre av rollefigurene i alle filmer han er med i? Jeg bare spør, altså...  

 04 ♡ Alsidig.  Jeg har både gått på fotball, på rideskole, på kunstskole, på ballett (en kort periode før jeg switchet over til hiphop & streetdance isteden), og tok også sangtimer som fjortenåring. Jeg var helt ræva på alt sammen og sluttet etter 6-12 mnd. 

  05 ♡ Kjendiser.  Jeg henger ikke med i kjendisverden i det hele tatt. Sier du et navn, skal jeg love deg at jeg ikke aner hvem det er. Alle som ble kjent etter ca 2010/11 er random folk for meg.    

06 ♡ Forkortelser.  Jeg bruker sjelden forkortelser i tekstmeldinger eller messenger. De eneste forkortelsene jeg faktisk bruker er TBX (tilbake/tillbaks) og STRAX (istedenfor "straks", fordi ks er så stress, høhø).