Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

4 ting dere ikke visste om meg

Er det lov å si at jeg ble skikkelig fornøyd med bildet under? I så fall: jeg ble skikkelig fornøyd med bildet under. Det er tydeligvis flere som synes jeg var søt i dag, for det har virkelig rent inn med fine komplimenter både på snapchat og facebook etter at jeg postet en selfie tidligere i dag. Slikt noe er koselig. Keep it comin! 

Uansett, her er ukens fun facts om meg:


01 ♡ Katter.  Jeg klarer faktisk ikke scrolle forbi et bilde av en katt på facebook uten å klikke "like". Dette har blitt en liten forbannelse, for jo flere bilder jeg reagerer på, jo flere bilder dukker opp i feeden. Jeg liker sikkert 20 kattebilder daglig, og det er ikke fordi jeg selv oppsøker dem, men fordi jeg ikke klarer scrolle forbi.   

02 ♡ Kan lage mat.  Jeg er en stor fan av å bare smelle en pizza i ovnen, mekke en rask taco eller kjøpe en fjordland, så det er ikke så ofte jeg faktisk lager ordentlig mat. De gangene jeg imidlertid gjør det, blir folk veldig imponert over hvor godt det smaker. 

 03 ♡ Jul i juli.  Jeg har fremdeles julegavene fra julen 2021 liggende på kjøkkenet. Pakket inn og klare til å sendes. Grunnen til at jeg enda ikke har sendt dem er fordi lillesøster foreslo at hun like gjerne kunne ta dem med seg nedover når hun kommer på besøk nå i juli. Jeg tenker også at jeg i november skal foreslå å skrote hele julegavesirkuset fremover; ingen kjøper til meg, og jeg kjøper ikke til andre. Det er jo bare tull å skulle kjøpe gaver til hverandre, når vi alle heller kan spare pengene våre og kjøpe oss det vi selv vil ha på egenhånd.  

 04 ♡ Sminke.  De av dere som har fulgt bloggen i lengre tid vet at jeg de siste 4-5 årene kun har brukt sminke ved spesielle anledninger. 99% av bildene jeg har på denne bloggen er sminkeløse. Nå i det siste har jeg endelig begynt å bruke sminke til mer hverdagslige anledninger også, og det trives jeg veldig godt med. Jeg er jo egentlig ei lita dolle, jeg bare mistet den delen av meg selv da jeg var i forhold med noen som foretrakk "det naturlige", så det er deilig å kunne finne den frem igjen.