Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

HIMYM vs HIMYF

 Jeg regner med de fleste allerede kjenner til suksess-serien How I met your mother - ofte forkortet til HIMYM. Serien er satt i fremtiden, hvor Ted forteller sine to barn historien om hvordan han møtte deres mor. Har du ikke fått med deg serien, så ligger den på Disney+ og er absolutt verd en titt.I skrivende stund har jeg nettopp sett ferdig How I met your father - forkortet HIMYF. Som du sikkert forstår av tittelen er denne serien sterkt inspirert av How I met your mother. 

How I met your father er, i likhet med How I met your mother, også satt i fremtiden, hvor Sophie forteller sin sønn hvordan hun møtte hans far. Den yngre Sophie er spilt av Hillary Duff, mens den eldre versjonen av Sophie spilles av Kim Cattral, som vi alle kjenner som Samantha fra Sex & The City. 

Så How I Met Your Mother + Hillary Duff + Samantha fra Sex & The City. Umiddelbart tenker man at dette må bli bra. 

Men nei; HIMYF-teamet har tydelig tatt seg vann over hodet da de hypet serien opp til å være på samme nivå som HIMYM. Den er ikke i nærheten av å innfri forventningene man har, og fremstår i beste fall som en døllere, mindre morsom, betydelig mindre interessant, versjon. 

Dette kan ha sammenheng med at alle karakterene i HIMYF har den samme personligheten. Joda, den ene karakteren er litt mer bortskjemt riking-aktig enn de andre, noe som fra tid til annen kan være komisk, men ikke nok til at det faktisk er verd å følge med. I HIMYM er det hovedsakelig Barney som bærer serien og gjør den interessant. Det finnes ingen Barney i HIMYF, noe som gjør det hele veldig kjedelig. 

Kim Cattral er en i utgangspunktet flink skuespiller, men her skuffer hun voldsomt. Det virker som om hun ikke klarer gi slipp på Samantha-tiden. Hennes tilgjorte oppførsel med små prøve-å-være-avslappet-sexy-innfall gjør det veldig lite troverdig at hun sitter og snakker med sin sønn på skype. Kim må forstå at hun ikke er Samantha i denne serien, men det virker ikke helt som hun forstår dette.

//REKLAME:

Å caste Hillary Duff og Kim Cattral til å spille samme menneske i to forskjellige stadier av livet, er i grunn en katastrofe i seg selv. Det eneste Hillary og Kim har felles, er hårfargen. Stemmene deres er tydelig forskjellige, det samme er kroppsspråk og måten de bærer karakteren på. Hillary bærer Sophie på en måte som får henne til å fremstå som en noe usikker, men søt jente med bena plantet på jorden. Kim bærer Sophie på en måte som får henne til å fremstå som en tilgjort og kåt karakter. Det er lite troverdig at den søte Sophie vokser opp til å bli en mamma som sitter på skype og halv-flørter med sin egen tenåringssønn. Jeg elsket Kim i Sex & The City, men i HIMYF tåler jeg henne rett og slett ikke.

Det skal nevnes at jeg riktignok bare har sett første sesong av How I met your father. Man kan alltids håpe den tar seg opp i sesong 2, men jeg tviler.