Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Hjelpsomme tips til menn

Er du mann? Da vil du antagelig ha stor nytte av dette blogginnlegget.

Tips nr 1 ♡: 
Å gå gjennom - og like - hvert eneste bilde ei jente har lagt ut på facebook eller instagram er ikke sjarmerende. Det er irriterende fordi man får opp hundrevis av varsler i løpet av et par sekunder, og det hele gir dermed en slags spam-effekt de fleste av oss fint klarer oss uten. Det er også creepy, fordi det gir oss inntrykk av at du har gått gjennom absolutt alt. Kort og greit: lik 2-3 bilder som har blitt postet den siste måneden. Ignorerer alt som er eldre enn 30 dager. Lik kun bilder fra 2-5 år tilbake i tid dersom du ønsker å ødelegge alle sjanser for at frøkna oppfatter deg oppegående. 

Tips nr 2 :
Ikke snakk om pikken din med mindre frøkna bringer temaet på banen først. Vi starter samtaler med et hei, ikke et bilde av pikken. Og det er en fordel om vi kan bli litt kjent først, før du forteller oss at du har stor pikk. Antagelig har du helt middels størrelse og skryter på deg 10 cm ekstra. Og JA: Vi har øyne i skallen og ser fint forskjell på 7 og 17 cm. Om ikke på bilder, så i alle fall når vi treffes. 

Tips nr 3 :
Om vi ikke svarer på en melding, ikke send fem til. Det er ingen grunn til å gjenta deg selv; vi ignorerte deg helt fint første gangen. 

Tips nr 4 
En lettkledd kvinne skylder deg ikke sex. En full kvinne skylder deg ikke sex. En morsom og flørtende kvinne skylder deg ikke sex. Ingen skylder deg sex. Og gis det ikke frivillig, er det heller ikke verd konsekvensene av å tvinge seg til det. 

Tips nr 5 :
Ei dame du kan få ved å stjele henne fra en annen mann, er ei dame som ikke er verd å ha. Folk viser deg hvem de er i begynnelsen. Er hun utro mot sin daværende kjæreste med deg, kommer hun garantert til å være utro mot deg med noen andre senere. Som det så pent heter seg på engelsk: you can't make a wife out of a hoe. 

Tips nr 6 
Ei dame med mensen vil ikke høre "har du mensen eller?". Hun vil høre stillhet, etterfulgt av en sjokolade, blomster og et kort hvor det står "elsker deg".