Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Sosial angst? Se hit!

Å ha sosial angst, også kalt sosialfobi, innebærer at man kvier seg for sosiale settinger som for folk flest er helt normale. Enkle ting som å lese høyt i klassen, delta aktivt i gymtimene eller bli med vennegjengen på tivoli kan bli ting man gruer seg til i timevis, om ikke flere dager i forveien.

To av de største utfordringene med sosial angst når man har nådd voksenalder er 1) at man må bestille legetimene sine selv og 2) at man må handle sin egen mat. Å ha problemer med å dra i butikken eller ringe til noen utenfor familie/vennekretsen, er noe veldig mange med sosial angst sliter alvorlig med.  

OBS: Dette innlegget inneholder en affiliatelenke. Det betyr at jeg får en liten prosentandel dersom du handler via min lenke, uten at det koster deg noe ekstra.

Da er jo selvfølgelig skjebnens store ironi at mange med sosial angst går på medisiner, som gjør at de jevnlig må være i kontakt med legen for å be om nye resepter, samtidig som de også må dra på apoteket (et mye skumlere sted enn vanlig butikk) for å hente dem ut.

Her kommet selve poenget med dette blogginnlegget!


Det finnes nemlig en løsning på dette. 

Istedenfor å fysisk ringe legen, last ned appen Helserespons. Her må du verifisere deg med bank-ID, og etterpå kan du sende tekstmeldinger direkte til legekontoret. Du kan bestille timer, avbestille timer, og - ding, ding, ding! - bestille resepter. Med denne appen er det slutt på nervepirrende, kleine telefonsamtaler.

Istedenfor å fysisk dra på apoteket, klikk deg inn her.Dette er noe så genialt som et online apotek, hvor du kan bestille medisinene dine og få dem levert i postkassen eller på døren, helt uten fraktkostnader. Enklere blir det ikke!