Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Visste du dette om meg?

 Hellu! Kan dere tro at vi er i midten av juni allerede? Neste måned kommer lillesøster på besøk, og det skal bli så utrolig koselig! Tenk at det er et helt år siden sist gang vi så hverandre!

Uansett, her er ukens fun facts om meg:


01 ♡ Tobakk.  Jeg har aldri brukt tobakksprodukter. Både mamma og lillesøsteren min har vært røykere store deler av oppveksten min, og alle venner og kjærester jeg noen gang har hatt, har vært røykere. Jeg, derimot, har aldri vært fristet. Jeg prøvde sigaretter, snus og nikotintyggis for aller første gang da jeg var rundt tjuesyv år gammel, men det ble med den ene gangen. Etter at mamma døde av lungekreft for to år siden, har jeg blitt enda mer nøye på å ligge unna tobakk og kan nå faktisk bli direkte kvalm av lukten.  
 

02 ♡ Neglebiting.  Jeg biter negler og har gjort det siden jeg var 9-10 år gammel. Ja, det er ekkelt. Nei, jeg kommer neppe til å slutte, da det ikke egentlig plager meg.  

 03 ♡ Hårfarge.  Jeg har ikke hatt min naturlige hårfarge siden jeg var tolv år gammel. Sannsynligvis kommer jeg aldri til å gå tilbake til den, heller. Ikke fordi jeg er stygg med den, men fordi den minner meg om en tid jeg helst vil glemme.  

 04 ♡ Hypomani.  Jeg har hypomani, som er en mild form for den manien man får ved bipolar lidelse. I mine hypomane perioder er jeg nærmest overlykkelig døgnet rundt, kan gå flere dager uten å sove i det hele tatt, har veldig høy selvtillit og er det mest kreative og spontane mennesket du noen gang vil møte. Ulempen med dette, er det som kommer etterpå. Jeg får ikke de bipolare nedturene, men blir isteden helt utslitt og kan sove 16-23 timer i døgnet, gå rundt som en zombie fordi jeg er så trøtt, ikke klare å følge med på samtaler, konstant zone ut etc. I disse nedtursperiodene er jeg dessuten konstant sulten, som gjør at jeg spiser veldig mye usunt, hovedsakelig godteri. I de hypomane periodene kan jeg gjerne leve på et daglig kaloriinntak på 0-100 kcal og likevel ha energinivået til en duracellkanin. Det er med andre ord en veldig stor kontrast fra det ene til det andre, men det går heldigvis gjerne et halvårs tid eller mer mellom hver "episode".