Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Alt vi kan gjøre er å prøve

 Sommeren har endelig kommet til Ål, og det betyr godt humør på denne frøkna! Det betyr også at jeg byr på selfies utendørs, liggende som en strandet hval på utesofaen, med solen i øyet og katta (nesten) på puppen. 


Den siste tiden har jeg dessuten gjort noe som nesten bør kvalifisere til internasjonal flaggedag; folkens, jeg har tenkt! Jeg har tenkt på hvor mye jeg faktisk lever i fortiden. I gamle minner, både gode og dårlige, og hvordan dette påvirker hverdagen min. Hvordan jeg - uten å overdrive - kan være i perlehumør, for så å sitte og tenke meg selv trist så fort jeg ikke har noe å distrahere meg selv med. 

Slik er jeg helt ærlig møkkalei av å ha det, så nå blir det grep på frøkna. Legg merke til G'en, den er viktig. Grep, ikke rep. Rep er sånne ting man henger seg i taklampa med. Grep er sånt man tar når man er møkkalei seg selv og vil endre på situasjonen.

Jeg kan selvfølgelig ikke sitte her og love dere mirakler, men jeg skal prøve å skjerpe meg litt. Leve her og nå, ikke i minnene. Alt vi kan gjøre her i livet, er å prøve.