Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

En sprøyte mot søvnløshet


Jeg vet ikke med dere, men jeg føler ofte at bloggen min hovedsaklig er en eneste stor gjennomgang av de samme tingene: "waah jeg har sprøyteskrekk", "waah jeg får ikke sove om natten". Men etter blodprøven i går sovnet jeg faktisk som en stein i ellevetiden i går kveld, våknet klokken åtte i dag morges, la telefonen på laderen, og var faktisk trøtt nok til å sovne igjen etterpå. Da jeg så åpnet øynene igjen, viste klokken 14:09! Dette er kjempesvære greier, ettersom jeg som regel legger meg i ellevetiden om kvelden, ikke sovner før to-tre om natten og står opp rundt 4-5 tiden om morgenen. Hvis alt som trengs for å gi meg en sunn døgnrytme er at det kommer noen med sprøyte og stjeler litt blod av meg, så kom for all del gjerne daglig, dere utdannede vampyrer i legeuniform!
Neida, egentlig handler det vel kanskje mest om at jeg hadde såpass sterk sprøyteangst at jeg ble helt utstlitt mentalt av å ta blodprøven i går. Tror ikke det er noe mer komplisert enn det, for å være ærlig.

Tenkte jeg skulle bjuda folket på en helkroppsselfie, men etter å ha sett dette bildet tenker jeg egentlig bare 2 ting: 1. De hadde rett, alle de vennene til mamma som alltid sa jeg var så lik faren min. Ikke det at jeg faktisk er lik pappa i det hele tatt, men at jeg fra enkelte vinkler ser ut som en langhåret mann (som pappa)? Yes, absolutt. Den andre tingen jeg tenker? "Heldigvis er det ingen som tar meg for å være mann med de Pamela-titsa der".