Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

I går lekte jeg med døden

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å by dere på bilder i dag, men så ble himmelen ute så fin og rosa at jeg tenkte: "fuck it, dette må bloggleserne mine se!".
I går skulle jeg på badet en tur, men da jeg skrudde på bryteren som styrer lyset og viften, laget den plutselig noen fæle gnistrelyder. Jeg slo derfor umiddelbart av, og ble stående en stund og tenke: skulle jeg, eller skulle jeg ikke, dusje? Er det en feilkobling et sted kan det jo komme gnister og eventuelt også brann. Vann leder jo elektrisitet, og jeg så plutselig for meg å bli stekt som en annen kalkun i dusjen. Etter tre-fire minutter landet jeg på at jeg skulle ta sjansen likevel. Man må jo dusje. Det gikk fint, men jeg har ikke turt å gjenta det i dag. Så her sitter jeg, udusjet og ekkel, og gleder meg til elektikerbesøk.