Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Zombier og legevakt


Jeg fikk ikke sove før klokken var nærmere halv syv i dag morges. Da er det moro at alarmen ringer 7:30, vet dere. Jeg er heldig som klarer å fungere på autopilot: komme meg ut av sengen, få på meg klær, og faktisk fungere, selv om hjernen er grøt og det er en zombie i speilet der hvor speilbildet mitt normalt sett er.
Jeg hadde time nede på legevakten klokken ni i dag morges, så det var bare å komme seg ut døren. Jeg ble sittende en halvtime og halvsove på venteværelset, men på den positive siden fikk jeg fornyet noen resepter og tatt den blodprøven jeg har utsatt i to år. Hehe, hva da sprøyteskrekk?

Forrige gang jeg tok blodprøve, i 2020, var blodverdiene mine helt i nedre del av normal-spekteret på alle områder, og jeg ble derfor anbefalt å komme og ta en ny prøve for å utelukke alvorlig (ikke-smittsom) sykdom, men fordi jeg har sprøyteskrekk og i akkurat den perioden var såpass nedbrutt at jeg "ga eff" (dette var året hvor mamma og stefar døde, forloveden min slo opp over telefon i mitt eget bursdagsselskap og hunden vår måtte avlives rett før jul - ikke mitt favorittår, altså), og dermed ble det til at jeg droppet det. Nå er jeg på et mye bedre sted i livet, men har den siste tiden følt meg syk, så da tenkte jeg det var greit å få tatt den prøven for å finne ut om jeg kan chille de neste årene, eller om det blir full baluba med behandling av noe slag.