Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

7 ting som får meg til å betvile folks intelligens


Mennesker. Vi ryktes å være de smarteste skapningene på planeten. "Da finnes det faen ikke håp", kan jeg tenke i blant. Her kommer en liste over syv utrolig dumme ting folk gjør, som virkelig får meg til å betvile intelligensen deres. 

01 ♡ Spør "har bussen kommet?" når de haster seg bort på busstoppet i aller siste liten. Smart du, kompis. Gjett tre ganger hvorfor jeg fremdeles står her. 
 
02 ♡ Står foran deg i køen på butikken med full handlevogn, ser på deg og legger merke til at du kun holder 1 vare, og spør deg: "skal du bare ha den?". Nei, jeg har nok 350 varer stappet nedi stringtrusa som jeg kommer til å slenge på båndet når jeg har lurt deg til å la meg gå foran, tror du ikke det da? 

03 ♡ Spør deg "nei men, er det deg?" når de uventet treffer deg på butikken. Hvem skulle det ellers være?

04 ♡ Sier "du må dra" når de ser deg prøve å dytte en dør som ikke lar seg åpne. Nei, sier du det, altså? Ville jeg aldri gjettet. Hadde tenkt å begynne å løfte fra bunnen, jeg. 
 
05 ♡ Drar til Syden i sommerferien, for så å sutre over at det er varmt. Dro du dit for å kjøle deg ned, kanskje? 

06 ♡ Spør synlig gravide mennesker om de er gravide. Nei da, de later nok bare som for å få sitteplass på bussen, skal du se. 

07 ♡ Spør synlig fulle venner "er du full?". Nei, de har nok blitt hjerneskadet siden sist gang du så dem, for fem minutter siden.