Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Big titty life ♡


Det var frost på bakken da jeg våknet i dag morges. Ja, dere leste det riktig; frost. Det luktet vinter i luften, også. Jeg hadde håpet jeg kunne få med meg en kompis på bading i løpet av måneden, men nå frister det ikke lengre. Tenker det er greit å bevare helsen en stund til - jeg er nemlig blitt bedt om å være fadder for lille Tiril-Kristine i Stavanger, og vender nesa ditover i starten av september. Tenker den reisen blir bittelitt enklere dersom jeg ikke har amputert huet og ræva av frostskader først. Hehe.

Dette bildet tok jeg for tre minutter siden. Håret i en enkel frisyre, null sminke og en energidrikk i hånden. Som de sier på engelsk: I woke up like this. 

Her demonstrerer jeg partytrikset mitt for dere, også: å holde boksen med utrigningen. Det slår veldig an i fylla, og er jo faktisk praktisk i edru tilstand også. Hvem trenger lommebok, veske eller to hender når man bare kan kjøre alt ned i puppestellet? Big titty life