Pride skal dere ha, men kundene gir dere faen i

Kjære DnB. 

Det er utrolig slitsomt for de av oss som lider av telefonangst at det ikke finnes andre måter å kontakte dere på enn via telefon. Joda, dere har en såkalt chatbot - en helt udugelig oppfinnelse som kun gjengir den informasjonen som allerede står skrevet på nettsiden deres  - men den er det jo lite hjelp i. 

Mitt bankkort hos dere går ut nå i november. For rundt tre uker siden skulle dere sende meg nytt kort, men det har jeg enda ikke sett snurten av. Jeg mottok koden til kortet per post ved to anledninger, men selve kortet glimrer altså med sitt fravær. I nettbanken ser jeg at det er aktivt, noe som da skal bety at det er sendt.

Jeg trenger å komme i kontakt med dere for å høre om det faktisk er blitt sendt, om dere har glemt det, eller om det er blitt sendt til feil/tidligere bostedsadresse. Kort og greit: jeg trenger å vite om jeg må sperre kortet og bestille meg nytt, eller om jeg bare trenger å smøre meg med tålmodighet og vente ei uke eller to til på at det dukker opp. 

Men om jeg med min telefonangst gidder bruke 3-4 dager på å kvinne meg opp til å ringe dere, bare for så å bli sittende i telefonen 20-30 min og vente på at en rådgiver har tid til å prate, er vel heller tvilsomt. 

Nå er vi snart i 2023, og det er på tide at dere skaffer dere en e-postadresse, slik de fleste andre seriøse firmaer har hatt siden 90-tallet. 

Jeg ser i nettbanken deres at dere støtter Pride og er for inkludering, og det er jo flott, men den inkluderingen gjelder tydeligvis ikke kunder med telefonangst. Oss driter dere tydeligvis langt i. 

58 kommentarer

 1. Å det er ingen som engang gidder å kommentere på dette her. Angsten kan du jo takke degselv for, det er jo pga du fyller degselv med mørk energi at du bringer degselv til å få angst.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blokkerte deg på Facebook så nå kommer du på bloggen for å slenge mer dritt? Skaff deg hjelp, du er helt tydelig ikke frisk. Mer piss fra deg nå og jeg poster hele facebooksamtalen her, med navnet ditt godt synlig, så alle kan se hvor mentalt forstyrret du faktisk er.

   Slett
 2. Da anmelder jeg deg for person angrep. Du har ikke lov å dele privat samtaler offentlig ifølge regelmanget. Så da anmelder jeg deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du tror du kommer veldig langt med den anmeldelsen når politiet ser at du har terrorisert meg hver eneste dag i flere uker med personangrep og paranoid-schizofreniske meldinger, eller? Sorry, men det tviler jeg på. I beste fall får du endelig den hjelpen du trenger. I verste fall bare flirer dem litt og rister på hodet.

   Slett
  2. Det er bare og legge ut hva du måtte ønske av samtaler du har hatt med andre, det finnes INGEN lov som forbyr og lege ut slikt. Men og forfølge / plage / trakaser osv andre er ikke lov og kan medføre rettslige konsekvenser. Men når jeg også leser kommentarene dine videre nedover her, så skjønner jeg at du plutselig ble redd for at noen skulle røpe hvem du er. Og enda mer redd for at dette kan få konsekvenser for deg på flere måter, du trenger virkelig hjelp. Bare og si at du kan gå ut og inn av det mørke og lyse siden du er helt ren beviser din ekstreme forvridde oppfatning og behov for hjelp🥴

   Slett
 3. Da kan jeg lett rapportere denne bloggen dersom du henger meg ut på den !!

  SvarSlett
 4. Fortell meg, vær så snill, fortell meg hvorfor du oppfører deg slik som dette her. Jeg har ikke vært noe annet enn vennlig mot deg og nå truer du med å henge meg ut på din offentlige blogg. Det er personlig angrep mot meg og hvorfor er du ikke intelligent nok til å lytte på det jeg har å si. Hvorfor er det som å snakke med en stein å kommunisere med deg. ??

  SvarSlett
  Svar
  1. "Jeg har ikke vært annet enn vennlig mot deg, hvorfor er du ikke intelligent nok til å høre på meg?". Ja, du er nå virkelig BARE hyggelig, du. Sjarmøren over alle Sjarmøren. Fyttifaen at noen kan være så fullstendig virkelighetsfjern. Tror dessverre jeg er langt mer intelligent enn deg. Forskjellen ligger i at jeg ikke er paranoid-schizofren og dine uhyre "viktige" religiøse meldinger og personangrep mot meg derfor ikke gir noe mening i mine eller andre "ikke-gale" menneskers hode. Beklager at du føler deg jævlig støtt av det.

   Slett
 5. Er du 14 år, bruk hodet, du kjenner meg ikke engang, hvorfor da sier du jeg er forstyrret, håper da virkelig at du ikke er så dum som dette her. Og henger du meg ut så rapporterer jeg bloggen din. Du er feig nok til å blokkere meg på Facebook ikke tro det er fordi du er tøff at du blokkerer meg og flykter, det har ingenting med å være tøff å gjøre. Og nå kommer du med trusler om å legge en privat samtale ut på Bloggen din for å henge meg ut. Har du ikke fått oppdragelse eller er det slik at jeg er nødt å ringe foreldrene dine. ??

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg blokkerte deg ikke fordi jeg er tøff. Ikke fordi jeg er feig, heller. Jeg blokkerte deg fordi du sender meg milelange meldinger, stemmeklipp, videoer etc opptil flere ganger daglig, til tross for at jeg ikke svarer deg. Når du da begynte å dra inn personangrep i dette så gadd jeg rett og slett ikke mer, og blokkerte meg. Så den "private samtalen" du snakker om er en samtale som du har hatt med deg selv i min innboks daglig i flere uker. Men ja, du må gjerne ringe mamma. Hun har vært død i to år, men kjenner jeg deg rett får du sikkert svar derfra.

   Slett
 6. Jeg er helt ærlig med deg, jeg sendte videoer for å gi deg litt kunnskap. Du påstår du er satanist på bloggen din og deler alle mulige slags satanistiske symboler. Du skriver selv i en melding til meg at jeg er skitzofreen som jeg ikke er i det heletatt som viser tegn til dumhet fra din side. Og dumhet er en synd i satanisme, så du bryter jo syndene i din egen religion, jeg vet ikke om djevelen akkurat vil straffe deg for dumhet, men hadde det vært andre religioner der ute hadde du vært steinet for lengesiden for frekkhet, steinet for løgner for jeg er ikke skitzofreen, du ville også blitt steinet for sex objektivisering og slikt siden du som regel kler deg veldig naken her og der. Jeg har Adhd, det er langt ifra det samme som skitzofreeni, les deg opp på det så vil du nok sikkert forstå det viss du i det heletatt vil forstå det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg sa til deg at jeg ikke var interessert i noe religiøst vrøvl, men likevel fortsatte du å sende meg jesus-preik daglig. Du viser tydelige tegn på schizofreni i det du har skrevet til meg. Selv om du ikke er blitt utredet og diagnostisert med det, betyr det ikke at du ikke er det. Du skriver selv i en melding til meg at du er sannheten, veien og livet. At du har sett lyset og sannheten. Du spør meg så om jeg er fra nord, noe jeg svarer nei til. Mitt svar har ingen relevans for deg, der du fortsetter å preike om at jeg bor på et sted omgitt av mørke. En av de tingene som kjennetegner schizofreni er at man tror man selv er mye bedre enn andre mennesker. At man sitter på en sannhet som ikke andre tror på eller kjenner til. Svært ofte er det religion eller religiøse skikkelser inne i bildet (et kall fra Gud, eller at djevelen snakker til deg), andre ganger kan det være så enkelt som at man har en forvrengt oppfatning av virkeligheten, slik som at du tror du kjenner meg, noe du altså ikke gjør. Så tegnene på schizofreni er der, helt tydelig. At du har blitt helt opphengt i meg og fortsetter å terrorisere meg selv etter at du er blitt blokkert, og ikke forstår at din kontakt er uønsket er også et tegn på at noe ikke er helt som det skal med deg. Hvorvidt jeg ville blitt steinet til døde i den ene eller andre religionen er fullstendig irrelevant, da jeg ikke følger disse religionene. Du ville vært steinet til døde for blasfemi, du som påstår deg å være veien, sannheten og livet, men her sitter du altså likevel. Jeg foreslår at du fra nå av lar meg være i fred. Eller blir jeg nødt til å blokkere ip-adressen din på bloggen og få politiet involvert i tilfelle du bestemmer deg for å dukke opp på døra mi? Du er syk, Espen. Skaff deg hjelp og la folk være i fred.

   Slett
 7. Har du i det heletatt sett på veggen min at jeg har delt din blogg sånn at du skulle få flere lesere, jeg gjorde dette for å hjelpe deg og bloggen din, og det jeg får tilbake fra deg er bare dritt når jeg prøver å hjelpe deg. Du ser jo ikke litt degselv hvordan du behandler folk og hvordan du oppfører deg. Jeg sendte videoer til deg for at du skulle få litt kunnskap om noe eksepsjonelt viktig og få innsikt i din egen religion.

  Jeg ville hjelpe deg for jeg har vært i mange religioner når du ikke har kjent meg, jeg passer perfekt inn i bildet blant Lucifer og Gud og alle religioner der ute, men hadde du dratt til andre land så hadde de jo steinet deg for lengesiden så mye nakenhet du viser frem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg har ikke vært på veggen din. Jeg har blokkert deg, så jeg kan ikke se profilen din. Om du har valgt å dele bloggen min, så betyr ikke det at jeg skylder deg noe som helst. Jeg er en hyggelig person, men et sted går grensen. Det skrev jeg også til deg på Facebook. Jeg driter I om du sitter og spammer meg med jesus-preik daglig, men når du begynner med personangrep og å late som om du kjenner meg, da trykker jeg på blokkeringsknappen. Jeg følger ingen religion, jeg er motstander av religion. Satanisme er ateisme, hvor satan brukes som et symbol på gudsforrakt og avstand fra Gud. Og igjen: om de ville steinet meg i andre land er irrelevant, fordi jeg befinner meg i Norge. TAKK OG ADJØ.

   Slett
 8. Både fra lyset og mørket får jeg veldig mye oppmerksomhet og som jeg sa til deg, jeg har ekte satanistiske venner, jeg er ikke imot din religion tvert imot. Jeg er støtter av frihet og jeg er som Jesus, jeg kan komme og gå fra helvette når jeg vil uten at dem engang ville reagert fordi jeg er helt ren.

  SvarSlett
 9. Du kunne jo bare blokkert meg fra Facebook med engang, og at du nå sitter og truer med at du skal legge ut privatsamtaler på bloggen kan lett rapporteres også dersom det skjer og da kan du jo miste hele bloggen din i verstefall og er det noe du i det heletatt har vurdert og ta sjansen på ??.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hva da "privatsamtale"? Hele samtalen er jo kun en samtale som du har med deg selv, i innboksen til et fullstendig fremmed menneske som har sagt hun ikke er interessert.

   Slett
 10. Selvfølgelig er det lov å poste samtaler man har med andre lol.

  SvarSlett
 11. Espen Flavor Havestrand, du må virkelig gi deg! La henne være i fred. Kutt ut alt tøvet ditt!!! Du trenger hjelp, og da ifra noen andre en "Gud". For den hjelpen er ikke mye å skryte av!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig! Har han plaget deg også, siden du visste hvem han var? Håper han selv innser at han trenger hjelp, ellers er det ikke mye man kan få gjort, tror jeg..

   Slett
 12. Hvem er det som kaller meg paranoid og skitzofreen, det er deg. Google hva sosiale antenner er, for det har med oppførsel og gjøre og er det grei oppførsel og snakke dritt om meg som deler artikkelen som du poster for å hjelpe deg og spre det budskapet du skulle spre om mobbing og alt det med kroppspress når du holder på og slenger dritt om meg. Og for å flykte og rømme vekk så blokkerer du meg fordi du er feig. Du går til angrep, jeg har lest meg opp på internett hva sosiale antenner og sosialisering er så jeg har bevismatriale imot deg dersom du benekter hvem som har rett og ikke. Ikke kom hit med dine løgner og lat som du snakker sant, jeg er i ett med Gud og til og med Gud støtter meg mot en slik satanist som deg. Djevelen falt fordi han var en løgner og en bedrager, jeg er sannheten og du blokkerte jo meg fordi du ikke tålte og høre sannheten. Er det normal oppførsel mener du og diagnostisere folk, du har ikke utdannelse til å sitte å diagnostisere folk, du sprer løgner og det er jo nøyaktig det samme som Lucifer gjorde. Jeg har bevis på hva type diagnose jeg har og vi kan gå til rehabiliteringstjenesten så du får se bevismatriale. Seriøst, ikke dum deg ut nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kontaktet meg på Facebook ut av det blå etter å ha lest en artikkel om meg i Dagbladet. Du har spammet meg på innboks på facebook med opptil flere tekstmeldinger, videoklipp og stemmeklipp der du ræler i vei om Gud og Jesus og mitt "indre mørke" og andre ting som ikke gir mening. Når jeg på en pen måte forteller at dette er jeg ikke interessert i å høre om fordi jeg ikke tror på Gud, bare fortsetter du. Dag etter dag, uke etter uke, oversvømmes innboksen min av tekstmeldinger, videoer, stemmelikhet om Gud og Jesus. Selv om du ikke får noe svar fra meg, fortsetter du å ha disse samtalene med deg selv i innboksen min. Når du begynner med personangrep, blokkerer jeg deg, rett og slett fordi du aldri slutter å kontakte meg med alt dette religiøse fjaset ditt. Du blir forbannet, går inn på bloggen min og kommer med enda flere personangrep. Du kjenner meg ikke, vet ingenting om min utdannelse eller kompetanse, heller ingenting om min intelligens, men uttaler deg som om du skulle gjøre det. Alt dette mens du fortsetter å ræle i vei om at du er Jesus, at du kan gå inn og ut av helvete som du vil og har Gud på din side. Det er tydelig at du tror fullt og helt på dette, til tross for at alle oppegående mennesker forstår at Gud og Jesus, himmel og helvete, er overtro. Noe som ikke eksisterer, men er diktet opp av folk. Vi er flere her inne som mener du trenger hjelp, men du tar det ikke til deg, fordi du har blitt helt besatt av meg - et fremmed menneske på Internett som du ikke kjenner - og mener jeg skylder deg noe fordi du har valgt å dele bloggen min på profilen din, noe jeg aldri har bedt deg om å gjøre. Du fremstiller dette som om det er en skikkelig stor tjeneste, til tross for at du faktisk ikke har noen venner i det hele tatt, nettopp fordi du er langt inne i dine egne vrangforestillinger der du tror du er Jesus. Så nei, det er ikke jeg som dummer meg ut. Overhodet ikke. Det er du som er mentalt syk og fullstendig opphengt i et fremmed menneske du ikke vet noe om, til en grad hvor du truer med å få bloggen min fjernet og ringe foreldrene mine. Min mor som døde for to år siden, og min far som jeg ikke har hatt kontakt med på over ti år, fordi du vil de skal straffe meg for å ha blokkert deg. Jeg er 32 år gammel og mine foreldre har ingen myndighet over meg, og helt ærlig tror jeg ikke de kunne gitt mer faen I hvem jeg blokkerer på facebook, så nei, det er VIRKELIG ikke jeg dom dummer meg ut, du syke, syke, syke menneske.

   Slett
 13. Det står jo rett frem hvem som slengte dritt til hvem, jeg hjalp deg jo bare med å dele bloggen din og artikkelen i avisen for å støtte deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det står rett frem hvem som har slengt dritt til hvem og hvem som tror de er Gud. Hint, det er ikke meg. Skjønner ikke hvorfor du slår deg på brystet hele tiden med at du delte bloggen/artikkelen min. Kanskje du gjorde det, kanskje ikke. Hva så, egentlig? Forventer du medalje av den grunn?

   Slett
 14. Du sitter jo her å lyver om at jeg har sagt at jeg er bedre enn deg. Du skrev selv lengre oppe her at du mente du var mer intelligent enn meg. Hvorfor i alle dager er du redd for at jeg skal komme og møte deg, da ville jo jeg facet deg og vist hvor mye dummere du er enn meg. Det er ikke min feil av at sannheten ledet meg til en høyere forståelse og en høyere intelligens enn du selv har. Det er fordi jeg tar fra sannheten at jeg lærer alt nettsom Jesus selv gjorde. Han også tok fra sannheten og sannheten lot han lære seg alt. Jeg er sannheten og derfor snakker jo om det som er utifra ubenektelige fakta og derfor om jeg hadde møtt deg hadde hatt evner til å lese deg tvers igjennom så du kunne ikke løyet til meg. Løgner er av djevelen og djevelen er løgnenes far. Du kommer ingen vei med løgner, du kommer bare noen vei med sannhet. Og jeg er fullt av sannhet, det hjelper ikke for deg og være motstander av min Gud for den har skapt planeten og alt, uten han ville du ikke engang eksistert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei du, hvorfor vil jeg ikke møte en mentalt forstyrret stalker fra Internett som tror han er Jesus? Du med din megaintelligens burde jo klare å tenke deg til svaret selv. Det er ganske opplagt for de av oss som har høyere IQ enn minus tre. Hvis ikke kan jo kanskje Gud gi deg svaret, siden han visstnok snakker til deg. Uff. Skaff deg hjelp og slutt å være besatt av folk du ikke kjenner.

   Slett
 15. Det er jo pga denne oppførselen du viser her at du blir mobbet når du tar noe som står skrevet og at du vender på det så alt som blir skrevet for en motsatt betydning av hva jeg virkelig snakker om. Jeg sier ikke jeg plasserer meg over andre for at jeg sier at jeg er en Gud, for står det ikke skrevet at vi alle er guder av skaperen og vi alle er skapt av skaperen, så vi er i ett med kilden og universet. Det står i Johannes 10:34 at vi er Gudene. Det er ikke bare noe jeg sier, det står jo skrevet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg ble nok mobbet i barndommen fordi jeg ikke trodde du var Gud. Det gir jo virkelig mening, du random fucka fyr fra Internett.

   Slett
 16. Du sitter der og sier jeg blasfemer fordi jeg sier at vi er guder når det står skrevet at vi er det, det er jo nesten for godt til å være sant 😂.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg driter helt ærlig i hva som står skrevet i eventyrboka di, kompis. Fuck off.

   Slett
 17. Og ikke er du redd for djevelen engang for din dumhet, skulle jo nesten tro du var litt redd, for lavey familien også såg på segselv som Guder. Det at du mener at satanisme og atheistme er det samme er jo helt falskt. For jeg har mange venner av meg som vet at det ikke er det samme i det heletatt og dem er ekte satanister. Dumhet er en synd i satanisme og oppført som en synd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg er ikke redd for fantasifigurer fordi jeg er smart nok til å skille fantasi og virkelighet. Igjen: skaff deg hjelp og fuck off.

   Slett
 18. Hva gjør du når du drømmer om natten ??, har du noensinne hatt en drøm. Hva viss du dødde og var inn i drømmen og du ikke kunne rømme fra det. For problemet ditt er du ville forsøkt på samme måte som du forsøker å rømme fra virkeligheten. Du ser ikke ting som jeg ser det, ifølge din egen artikkel så ville du være lik verden og er du klar over hvorfor du ikke klarte det ??. Verden vil prøve å endre deg nettsom den prøvde å endre meg, i likhet med andre mennesker snakker du stygt til folk og prøver å diagnostisere andre og snakker som du har mer peiling for hva som feiler folk enn dem med lang utdannelse innen diagnotisering. Du sier jeg er problemet fordi du ikke ser hva du selv skriver og gjør. Jeg har ikke snakket dritt om deg en eneste gang, du begynner å kalle meg skitzofreen fordi jeg har en egen mening og en egen tro, iforhold til deg er jeg panteren mens du er som en sau og bare følger saueflokken og saueflokken vi alle vet hvor dem ender opp, dem faller utfor stupet eller går seg vill.

  SvarSlett
  Svar
  1. Til nå har du sagt at :

   - jeg mangler intelligens
   - jeg mangler utdannelse
   - jeg mangler kompetanse
   - jeg har ikke sosiale antenner
   - jeg burde steines til døde
   - jeg fortjener å bli mobbet
   - jeg er en sau
   - jeg skaper min egen angst

   Hvis ikke dette er å slenge dritt til folk så vet ikke jeg. Jeg har sagt sikkert ti ganger nå at jeg ikke vil ha kontakt, jeg har blokkert deg på Facebook, men likevel fortsetter du å mase på meg. Likevel fortsetter du med dette religiøse schizofreniske pratet ditt. Vet du hva man kaller en slik person? En mentalt forstyrret stalker.

   Slett
 19. Wow så smart du er, du sitter og skriver en blogg som ingen nesten kommenterer på, de skriver dritt til deg. Jeg er den eneste av dem som støtter deg og deler det du gjør og bryr meg, den personen er den du slenger full i dritt, har du ikke sosiale antenner nok til å forstå at det er feil ??.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den ENESTE!! her som har slengt dritt til meg, er jo faktisk deg, Espen. Du verken støtter meg eller bryr deg, du STALKER MEG OG TERRORISERER MEG. Jeg har sosiale antenner jeg, men det har helt tydelig ikke du. Blir jeg seriøst nødt til å blande inn politiet for å få fred fra deg? LA MEG VÆRE I FRED.

   Slett
 20. Hele poenget er ikke vær lik andre, vær degselv og begynn å sett pris på andre, det er du som setter deg over andre og du bruker din egen utstråling for å gjøre det. Viss innsiden teller så hvorfor i alle dager ser du degselv bare utenfra da ?? 😆

  SvarSlett
  Svar
  1. ^ enda mer schizo-preik. Jeg setter pris på andre, jeg. Bare ikke stalker og mentalt forstyrrede folk som faen ikke klarer la folk være i fred. Mer fra deg nå og jeg anmelder deg til politiet, Espen. Nå får det være nok.

   Slett
 21. Hva skal du fortelle politiet, skal du fortelle dem bullshit og lyve til dem, du hadde ikke komt langt med noen form for manipulasjon her. Og diagnostisere andre er straffbart også, det er bare dem profesjonelle som har lov å diagnostisere og ikke privat personer som ikke har peilingen på noenting som deg.

  Jeg tror ikke for ett sekund at politiet i det heletatt vil ta deg seriøst men det er jo lov å prøve, og grunnen til at jeg fortsatt skriver er fordi du faktisk truer med å henge meg ut på din offentlige blogg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvorfor skulle jeg lyve til politiet? Det holder langt med å vise dem at jeg både har blokkert deg på Facebook og flere ganger har gitt deg klar beskjed om å la meg være i fred, men at du likevel fortsetter å terrorisere meg og attpåtil truer både med å få bloggen min fjernet, dukke opp hos meg og kontakte familiemedlemmene mine. Det du driver med kalles stalking, og når du i tillegg viser så tydelig at du ikke er mentalt frisk ellers (tror du er Gud, sier du kan gå inn og ut av helvete og himmelen, kommer med personangrep og prøver å tvinge religionen din på meg) tas det ekstra alvorlig fordi man ikke vet hva du er troende til å gjøre, ettersom du er psykisk ustabil og potensielt farlig.

   Slett
 22. Du lager jo drama for degselv og det var faktisk du som skrev til meg at jeg manglet antenner, tror du ikke jeg vet hva sosiale antenner er, jeg sitter jo og svarer på det nå så jeg er nok ikke så tilbakestående som du tror at jeg er.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har aldri sagt du er mentalt tilbakestående. Jeg har sagt du viser tegn på schizofreni/psykose. Å være schizofren er ikke det samme som å være mentalt tilbakestående, men det gjør at man oppfatter seg selv, andre mennesker og virkeligheten annerledes enn den faktisk er, noe som gjør at man oppfører seg på en måte som for friske mennesker oppfattes som rar, skremmende eller sosialt uakseptabel, og man fremstår da som at man mangler sosiale antenner. For eksempel dette med at du tror du er Gud og vet en "sannhet" som resten av oss "dumme sauer" ikke kjenner til. Dette er det kun DU som tror på, og for oss andre fremstår du psykisk syk og pågående.

   Slett
 23. Det du sier der er definisjonen på forhåndsdømming. Det var ikke det jeg sa i det heletatt, du tolket det slik fordi du ikke forstod konseptet. En person som meg kan litt mer enn det vanlige mennesker forstår om spiritualitet. Det er ikke at det menneske fordi det ikke forstår er dum, men det kan ikke si at det vet virkeligheten når forskere sier noe helt annet enn deg for eksempel om virkeligheten og du ville mest sannsynlig sett på dem som dum også dem med høy kompetanse og utdannelse for å forske på hvordan virkeligheten egentlig er. Du kaller meg psykisk syk for hvordan du tolker og hva du mener er fasiten på ting. Det kan du ikke gjøre, med mindre du vet 100% hvordan jeg er så vil du ta kraftig feil. Jeg ser på sannhet som objektiv og min sannhet eller din sannhet eksisterer ikke, det er eller det ikke er. Vi begge kan ikke ha rett om realiteten. Og du tror du sitter på sannheten men det gjør du jo ikke, hadde du vist sannheten så ville du sett at den er like sann som det er ett bord i stuen din. Det er sannhet fordi det er ubenektelig og det gjør det til en sannhet, en kan ikke lage sine egne sannheter, fordi en egen sannhet er løgn uansett hvordan du velger å snu og vende på det. Hva du mener eller hva ting virker som er jo hodet ditt som lyver til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. "En person som meg kan litt mer enn det vanlige mennesker forstår om spiritualitet". <----- Der har vi enda et tegn på schizofreni, nemlig at du tror du vet bedre enn andre, at du et utvalgt av høyere makter til å formidle en sannhet som "vanlige mennesker" ikke har kjennskap til. Beklager å måtte si det, men du er et "vanlig menneske", du også. Og selv om sannheten kan være objektiv, så er det ingen forskere som vil støtte deg i det du sier om at du er Gud og kan gå inn og ut av helvete som du selv vil. Det er vrangforestillinger.

   Slett
 24. Jeg har allerede fortalt deg at jeg ikke er skitzofreen, jeg har utredet meg hos rehabilitering som jeg har allerede fortalt deg og de kan bekrefte at jeg ikke er skitzofreen i det heletatt, så det må jo være ditt virkelighetsbilde som er helt fucked up i den avdelingen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du får be dem sende den bekreftelsen til meg på e-post Jessica@livingdoll.no, for er du ikke schizofren så må det være noe annet alvorlig galt.

   Slett
 25. Slutt og diagnotisere folk og begynn og oppfør deg, du er jo sørenmeg ett par å 30 år og oppfører deg som du er 14 år gammel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Og hvor gammel er du da? For det er ikke pen oppførsel å bedrive stalking og terrorisering av fremmede folk på Internett heller. Dagbladet var jo inne i kommentarfeltet sitt og slettet flere av de meldingene du skrev der, til ei annen stakkars random jente som i likhet med meg ga deg klar beskjed om at hun ikke ønsket kontakt, så det er jo tydelig at du pleier å gjøre sånn som dette. Så pass på din egen oppførsel du,
   .

   Slett
 26. Bare jeg som tror på, høy utdannete og høy kompetente forskere er enig med meg, bare fordi du ikke er kompetent nok til å lese deg opp på det og søke viser jo at du faktisk ikke kan kvalifiseres engang.

  Du snakker som jeg ikke forstår hvordan virkeligheten fungerer, men hvordan kan jeg ha flere verifiserte bevis på det da og hvordan kan jeg ha høyest rangert forskere i verdensbasis som sier det samme som meg viss jeg var helt ute i den avdelingen.

  Du ser jo ikke selv hva for en løgner du er og du former dine egne sannheter, du snakker uten noe form for kompetanse på noen som helst felt og du begynner og bruke store ord som sosiale antenner når du ikke engang klarer å formulere deg rundt sosiale antenner og i det heletatt vet hva du snakker om.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er jo faen helt ute og sykle, menneske. Det er ingen forskere i verden som vil være enig i at du er Gud og kan gå inn og ut av helvete og alt det andre syke schizo-preiket du kommer med. Så har du forskere som er enig med deg må det enten være enda en vrangforestilling du har, eller så må du ha funnet disse "forskerne" dine i barnehagen. Skaff deg hjelp og slutt å plage livet av folk som har sagt de ikke vil ha kontakt.

   Slett
  2. Nå holder det! Jeg vet at det at vi gir deg nå oppmerksomhet er også det som gir deg akkurat det du er ute etter men nå sier jeg dette kun EN gang også er det helt å holdent opp til deg hva du gjør med dette videre, men hører man mere fra deg nå så sørger jeg og Jessica sammen at du blir blokkert fra alt som heter kontakt med bloggen og henne generelt!!!

   Jeg vet at du sitter bak en skjerm nå og godter deg over at vi gir deg nå oppmerksomhet men nå er det nok! Oppfør deg som du er litt voksen i det minste, ADHD eller hva du nå enn har er ingen unnskyldning for å holde på med slik oppførsel, så nå gir man deg en sjanse til å holde helt tett men ballen er din så utfallet er det du som bestemmer.

   Ha en fin dag! *mennesker i dag*

   Slett
 27. Nei, kitto, hun der må lære seg og slutte og slenge dritt til folk og slutte med å diagnotisere folk, det er jo langt fra normal oppførsel for ei som er par å 30 år gammel. Fordi hun er uenig med det jeg sier så betyr ikke det at det trenger å bli andre verdenskrig fordi om. Jeg er ikke vrangforestilt for å ha mitt syn nettsom hun har sitt syn på virkeligheten og hun ser veldig lite av virkeligheten ifølge det jeg har sett til nå. Jeg studerer forskning kjære deg og jeg har over 100 tusen bevis på at dem er enig med meg. Det er folk som forsker på bevissthet og jeg forklarte henne at vi inneholder energi for molekyler som alt liv er bestående av produserer energi og er energi givende nettsom natur er energi givende.

  Det er ikke bare jeg som mener det, forskere har funnet utav det og jeg studerer forskning og har mange kilder dersom du skulle benekte også for å bevise til deg dersom du skulle benekte. Jeg vil sette meg på mange måter over deg og jeg vil gjennomskue løgnene dine og du mener jeg er tullete Jessica fordi jeg forteller sannheten.

  Er det å være skitzofreen for å fortelle deg sannheten om at du forhåndsdømmer folk før du kjenner dem og det er grunnen til at du faktisk blokkerte meg.

  Du forhåndsdømmer alle fordi du tar fra det virker som eller du mener, sannheten har ingenting med dine meninger eller hva ting virker som, sannhet har ingenting med hva du har lært deg og ikke lært deg. Du er misunnelig på meg fordi jeg er mer intelligent enn du er.

  Og misunnelsen din er så stor at du tenker på å ødelegge for meg ved å legge meg utpå bloggen din for å lage ett falsk rykte om meg, jeg vet hva du forsøker på og du kaller meg skitzofreen men det shittet du gjør der jo sørenmeg narsissistisk.

  Jeg vet du er barn av djevelen fordi du kaller degselv hans barbie dukke og hvorfor i alle dager vil du ha en morder og en løgner som din Gud.

  Du mener jeg blasfemer fordi jeg sier at vi er våres egne guder når det er ikke bare jeg som tror det, men forskere også som tror og vet det, for er det ikke vi som skaper ting på jordkloden også, eller er du like virkelighetsfjern som mange som mener at det er en Gud utenom oss som straffer oss og alt det pisset der, for viss det hadde vært sånn så ville han da ha vist seg for lenge siden.

  Du vil prøve også og manipulere folk til å tro at jeg er crazy, dine egne handlinger gjør deg redd for meg, det er sikkert du som er skitzofreen for det høres jo ikke være ut nå som du planlegger og ødelegge meg og første trinn var jo å legge meg ut på bloggen noe som ifølge reglemang både på Facebook og blogger og alt annet er ulovlig men mest sannsynlig har du gjort som mange andre som ikke er den smarteste kniven i skuffen ikke engang giddet å lest igjennom regelverket.

  SvarSlett
 28. Du er redd for at jeg skal bli sint, la meg si det klart til deg at jeg er ikke sint, jeg er bare forferdelig skuffet over at du engang planlagte ett angrep fra meg og det er jo din indre ondskap som fikk deg til å engang tenke tanken på å gjøre noe som deg, det sitter små unger på 14 år som tenker og oppfører seg likt som deg, om det ikke skremmer deg av å tenke på så er det jo noe alvorlig gale med hjernen din.

  Du sier ingen er enig med meg, vell jeg henger med eldre folk og ja om dem er fjorten år og dum nok så er dem nok sikkert enig med deg, men da må dem jo nesten bikke over til litt hjerneskada også.

  Så lite lesere du har på bloggen og alt dette, du må jo være ganske oppmerksomhetssyk. Men oppmerksomhetssyk eller misunnelig så har du fortsatt ike rett til å true folk eller true meg med å henge dem ut og dette burde du jo nesten hatt klart for deg viss det i det heletatt er noe som går inn i hodet på deg.

  SvarSlett
 29. Det er rart med det, men du skriver jo inn flere navn her også for å late som du har venner. Jeg vet hvordan du er, for jeg hadde en ex kjæreste som var helt lik deg, det er du som er farlig i enden av dagen, min ex tok frem en kniv og prøvde å knivstikke meg med en brødkniv engang. Jeg vet ikke hvordan du er, men det virker som når du kaller meg for skitzofreen som du ikke engang kjenner at du gjør dette faktum fordi du er helt gal. Det er ikke lengesiden du kledde deg lettkledd for oppmerksomhet til folk og nå vil du prøve alt du kan for å late som du har noen som støtter deg når vi begge vet at det er ingen som støtter deg, du har mest sannsynlig skubbet alle fra deg nettsom min ex gjorde og du lyver mest sannsynlig noe helt ekstremt, du må bare innse det, Lucifer og degselv er ikke så mye forskjell på, du rebeller mot Gud akkurat slik Lucifer selv gjorde.

  Når du har overspilt degselv og tror at du fortsatt har lykkes det er der ditt fall kommer til å være, det kommer til å være der når du trodde at guds lys ikke fantes at du vil bli ført rett inn i mørket som du elsker mer enn alt annet.

  Du må tenke på dette her, du gjorde dette mot degselv, jeg ville faktisk redde deg men du blåste din sjanse, jeg kunne vært din bestevenn og jeg kunne vært den som redder deg og får deg over på noe bedre, livet ditt kunne blitt til ett paradis fordi min kjærlighet. Men da kan du ikke fylle deg med hat og fordommer eller dømme meg før du har lært deg å kjenne, da må du være åpen for å ta imot meg og la meg redde livet ditt.

  For jeg har drevet med meditasjon, det er det nærmeste du kommer spiritualisme, jeg har sett alt som er mellom himmel og jord.

  Det er fordi jeg forteller deg sannheten at jeg er god mot deg og det er pga jeg delte og skrøt av deg når du stod imot mobbing at jeg viste at jeg brydde meg virkelig om deg og at jeg var veldig empatisk ovenfor deg og jeg prøvde å strekke ut en hjelpende neve, jeg gjorde ikke dette for å være slem, jeg gjorde dette fordi min kjærlighet er så stor, derfor gjorde jeg det, for jeg leste om at du fylte deg med mørk energi og jeg ville redde deg fra mørket.

  SvarSlett
 30. Joda, du kan kommunisere med DnB på mail eller meldinger hvis du ønsker. Logher du deg inn i nettbanken og går til meldingene dine, så kan du sende og motta meldinger / mail frem og tilbake med banken. Disse blir da besvart av personer og ikke en robot. Du kan også i chaten be om en live person i stede for en robot, så der får du også med andre ord kontakt med ekte folk.
  Så fullt mulig og kunne skrive med DnB uten og bli møtt av en robot😎

  SvarSlett
  Svar
  1. Aah, det visste jeg ikke. Har ordnet seg med DnB nå, men da vet jeg det til neste gang :) takk skal du ha ♡

   Slett

Blogger Template Created by pipdig