Ukens spørsmål

Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar, send en melding på facebook, instagram eller snapchat, eller send meg en e-post på jessica@livingdoll.no så tar jeg det med i neste "ukens spørsmål".

Hvorfor heter bloggen din "living doll"?

- Fordi jeg hadde et veldig bimboaktig utseende store deler av livet mitt (langt, blondt hår, store bryster, selvbruning, rosa lipgloss og klær i enten rosa eller babyblått), noe som gjorde at mange ofte sa jeg lignet en (tjukk/mislykket) Barbiedukke, så ut som jeg var "made in China" osv. Så tittelen på bloggen er først og fremst selvironisk, samtidig som begrepet "dukke" ofte også brukes for å beskrive jenter som er veldig opptatt av sminke, hår og kropp, som i bunn og grunn er det bloggen min handler om. 


Brenner du kirker og driver med ofring av dyr/jomfruer (siden det står på headeren din at du er en satanistisk Barbiedukke)?

- Nei. Moderne satanister er ikke djeveldyrkere. Begrepet "satanist" brukes først og fremst fordi "Satan" i følge kristendommen gjorde opprør mot Gud, og dermed har blitt selve symbolet på forakt mot, og avstand fra, Gud. Satanister tror med andre ord ikke på djevelen som en skikkelse av kjøtt og blod, men bruker ham/demoner som et symbol. Kort og greit kan man si at satanister er "ateister som hater religion". Å brenne kirker er bortkastet tid, da staten i så fall vil bruke av det norske folks skattepenger for å bygge dem opp igjen. 


Har du fått deg kjæreste? 
- jepp ♡. 


Hva skjedde mellom deg og C?
- Ingenting. Vi er fortsatt på talefot, men prater sjelden. 

Hva slags musikk hører du på? 
- Jeg hører på det meste. Metal, hiphop, rap, pop, og så finnes det vel 2-3 countrysanger som er fine, også. Det eneste jeg virkelig ikke tåler er danseband og norsk rap. Jeg kan høre på norske russelåter fks, men norsk rap klarer jeg helt seriøst ikke. 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig