5 lifehacks

 

♡ 01. Sliter du med å finne matchende undertøy? Gjør det til en regel at alt undertøyet ditt skal ha samme basisfarge. Om alt undertøyet ditt har samme basisfarge, blir det nærmest umulig å ikke matche. Dette trenger heller ikke være kjedelig: både denne, denne og denne BH-en er i samme basisfarge, ser helt forskjellige ut, men kan likevel kombineres med søte stringtruser som disse eller disse.  

♡ 02. Sitter det ofte igjen rester av toalettpapir når du har tørket deg i underetasjen? Visstnok et vanlig problem både blant gutter og jenter. Bytt ut toalettpapiret med intimservietter eller tørre engangskluter isteden. 

♡ 03. Bytt ut de vanlige trusene dine med bikinitruser under menstruasjonen. De er både lettere å vaske om uhellet er ute, og tørker fortere.
Foto: Karley Saagi.  //Affiliatelenker.


♡ 04.
Skal du på fylla, men prøver samtidig å gå ned i vekt? Du kan spare mange kalorier på å bytte ut det vanlige blandevannet ditt med sukkerfri saft fra fks Zeroh eller Fun light. 

♡ 05. Du kan spare mye penger på å hive alt av mat i fryseren og heller ta det opp når du faktisk trenger det. I fryseren min finner du både oppskåret brød, uåpnede glass med pesto, cupcakes som ble til overs fra bursdagen min i fjor, et par bøtter med slush, uåpnede pakker med tagliatelle ... Og hvertfall 3 kartonger med melk. Sistnevnte vil jeg nok ikke anbefale til de av dere som faktisk drikker melk, men skal du bare bruke det til baking så er det ikke så dumt. 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig