Dette skal jeg bruke penger på neste mnd


Nå skal jeg si noe jeg tror jeg aldri har sagt her på bloggen før, men: denne måneden har jeg brukt så mye penger at nå skal jeg faen ikke bruke så mye som ei krone til før nye penger finner veien inn på kontoen. Riktignok er månedens "overforbruk" et resultat av at jeg sånn halvspontant kjøpte meg rasekatt (slapp av - det har vært i tankene mine lenge, jeg hadde bare i utgangspunktet sett for meg å vente litt lengre, men sånn ble det ikke), men det spiller ikke så stor rolle. 

Jeg har nemlig en "deal" med meg selv om at alt jeg tar ut av konto for å bruke på såkalt fritidsinteresse (klær, fest, reise, interiør, sminke/hår - og i dette tilfellet katt) i løpet av en måned, skal jeg også ha råd til å legge tilbake neste måned. Jeg skal ikke gå i den fella som så mange andre på min alder gjør, nemlig at de bruker opp alle pengene sine, tar opp store lån, og sitter til halsen i inkasso. Derfor "låner jeg" penger av meg selv, og "betaler meg selv tilbake" måneden etter. Kall det gjerne et merkelig konsept, men det funker. 


Uansett, neste måned ser "fritidsinteresse"-handlelisten slik ut:


♥ Sele & bånd så jeg kan gå tur med Mia.
Hun har vært innekatt i sitt tidligere hjem, men fordi Bengal-katter har et større behov for aktivitet enn en vanlig huskatt, tenker jeg at jeg skal begynne å gå tur med henne. Å slippe henne ut på egenhånd føler jeg blir litt som å sette et skilt rundt halsen på henne med teksten "vær så god, gratis katt". 

Hexarinse & tannbørster.
Etter at jeg leste at 80% av alle katter vil utvikle tannstein/tannkjøttproblemer i løpet av livet og at dette kan motvirkes med jevnlig tannpus og bruk av hexarinse, har jeg bestemt meg for å være føre var på de fire jeg har. 

♥ Diverse katteleker.
De tre jeg har fra før har veldig liten interesse for leker, men Mia virker litt med motivert for leking, og det kan jo også være en fin måte for henne å få brukt litt energi på. 

♥ Sengetøy.
Jeg har jo selvfølgelig sengetøy fra før, men mye av det kan nok med fordel byttes ut med noe nytt. 

♥ Undertøy.
Husker dere jeg nevnte dette med matchende undertøy i dette innlegget? Bestemte jeg rett og slett for å ta imot mitt eget råd, istedenfor å ha 500 forskjellige farger og aldri finne noe som passer sammen. Reduserer jeg dette til 3 farger (rosa, svart og hvitt) så tror jeg det blir litt lettere.

♥ Hårprodukter.
Alltid disse jævla hårproduktene, vet dere. Hver eneste måned skal etterveksten blekes og farges rosa, i tillegg til at man selvfølgelig også skal ha hårkurer.

♥ Bursdagsgaver.
Det er gøy når hele familien har bursdag i slutten av februar-starten av mars, eller? Heldigvis består familien min kun at tre mennesker, så det går greit. Gavene er kjøpt og pakket inn, så nå venter jeg egentlig bare på å få sendt dem.

2 kommentarer

 1. Guri, svarte Fabian du er et vakkert menneske.

  Synes handlelisten din ser ganske så fornuftig ut, da spes mtp katten du har anskaffet deg. Nydelig var den.

  Kjøpte selv sengetøy forleden, og sengetøy er (pokker så) dyrt, men jeg kjøpte mitt gjennom Indusia Design, og fikk 80% rabatt på kjøpet. Førpris 1599, så den rabatten kranglet ikke jeg over. 😁

  🤘 Rock On 🤘

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, takk for det ♥, og takk for tipset om å kjøpe gjennom Indusia Design! Det skal jeg sjekke ut! Vanligvis er jeg en sånn cheap ass som kjøper via Wish, Aliexpress og lignende. Haha :)

   🤘 Rock On 🤘

   Slett

Blogger Template Created by pipdig