Dette ville du aldri trodd om meg


Hellu i stuen! Er dere klare for mer egotrip? Her kommer noen ting dere garantert ikke visste om meg, og som kanskje til og med overrasker dere litt. 

♡ 01. Jeg ble overfalt av en gjeng på tre stk da jeg var seksten år gammel, og valgte å anmelde saken. Saken fikk veldig mye oppmerksomhet innad i fylket jeg den gang bodde i, både fordi den havnet i avisen, men også fordi jeg blogget veldig ufiltrert om den. Da den kom opp i retten januar/februar 2009 var jeg nettopp fylt atten, og den eneste jeg hadde som støtte, var vitnet mitt. Dette var en åpen rettssak, som betyr at hvem som helst kan komme og se på. Følelsen av å gå inn i rommet og vite at alle som var tilstede, foruten advokaten min, vitnet og juryen, var venner og familie av de som hadde overfalt meg, var en ganske ubehagelig følelse. Spesielt fordi mange av disse menneskene hadde sendt meg ganske grove drapstrusler i forkant.

♡ 02. Av de tre som overfalt meg som sekstenåring, er det kun en av dem - lederen, om vi kan bruke det uttrykket - som har kontaktet meg i voksen alder og beklaget hendelsen. Vi har en god/nøytral tone den dag i dag. 

♡ 03. Jeg ble utvist fra skolen da jeg var atten. Også dette på grunn av en voldshendelse. Ironisk nok var jeg faktisk ikke delaktig i den. 

♡ 04. Vedkommende som fikk meg utvist fra skolen endte senere opp innlagt på avrusning, og valgte da, av en eller annen grunn, å ringe meg for støtte. Jeg var på daværende tidspunkt livredd mennesket, men valgte likevel å stille opp og besøke vedkommende på avrusningen flere ganger i uken. 

♡ 05. Jeg bruker ordet "hate" veldig sjelden, og det skal en god del til før jeg tør påstå at jeg hater et annet menneske. Hate, for meg, er et ord jeg bruker når jeg har så forakt for et annet menneske at jeg mangler fullstendig empati for dem og oppriktig ønsker dem lidelse. Likevel tør jeg påstå at det er 3 mennesker jeg virkelig hater. Det er verken personene nevnt i dette innlegget, ekskjærester eller tidligere venner. 

1 kommentar

  1. «You're hungry for Heaven, but you need a little hell» synger Dio.

    Og jeg lar meg imponere over at du (tilsynelatende) ikke er bitter. Det fortjener du all honnør for.

    🤘 You Rock 🤘

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig