10 ting du ikke visste om meg

 
Nå begynner det å bli en god stund siden jeg har skrevet et fun facts-innlegg om meg selv, så da slår jeg på stortromma med et megainnlegg denne gangen. Oppdaget ved ren tilfeldighet i går at trusa mi nesten hadde samme farge som håret mitt, så det måtte jeg selvfølgelig ha et bilde av. 

♡ 01. Jeg blir brun i løpet av to minutter i solen og har aldri blitt solbrent, men jeg soler meg likevel svært sjelden fordi jeg ønsker å bevare en ung hud så lenge som mulig (visste dere at solen er årsaken til 90% av hudens synlige aldringstegn?). 

♡ 02. Jeg er glad i å løfte på folk. Spesielt gutter, og spesielt dersom jeg mistenker at de enten veier like mye eller litt mer enn meg. Rekorden min er 85 kg, men det er mange år siden, og jeg tviler på at jeg ville klart å løfte noen i den vektklassen den dag i dag uten å knekke ryggen. 

♡ 03. Jeg har veldig godt mørkesyn. Ofte opplever jeg, dersom vi er i et dårlig opplyst rom (fks om strømmen har gått) eller om vi er ute og går en kveld på et sted hvor det ikke er gatelys, at mennesker stirrer forbauset på meg og utbryter "hæ!? Kan du seriøst SE noe nå!?" om jeg påpeker fks en liten padde på bakken eller spør fks "hvor har du stearinlysene?" mens jeg går gjennom skuffer og skap. 

♡ 04. Jeg har aldri tatt botox eller fillers, rett og slett fordi jeg hater sprøyter. Jeg har dog i bakhodet at jeg skal pine meg gjennom det dersom jeg får voldsomt fæle rynker en gang. 

♡ 05. Jeg har lenge vært inne på tanken om å få tatovert permanent makeup i ansiktet, hovedsakelig eyeliner, fordi jeg har fet hud og sminke dermed fort forsvinner i dette området. Jeg har likevel latt være fordi tanken på å ha en nål såpass nært øyet helt ærlig freaker meg ut. Ett bittelite rykk så har du nåla rett i øyeeplet, liksom. 

♡ 06. Jeg har kun sagt E-ordet (elsker) til to personer. Den ene var under tvang, så det telles ikke. Jeg har tenkt det om en tredje, men aldri sagt det. 

♡ 07. Jeg har et veldig avslappet forhold til meg selv uten sminke. På disse bildene, for eksempel, er jeg helt sminkeløs. 

♡ 08. Jeg elsker kortspillet "idiot" og vinner 8/10 omganger som regel. Jeg kunne gjerne tenke meg å spille om penger, men det er det merkelig nok aldri noen andre som vil...

♡ 09. Jeg er (faktisk) allergisk mot katter, men har fire stk likevel, fordi allergien min ikke skal få lov å dominere livet mitt. 

♡ 10. Jeg hater begrepet "din største kritiker er alltid deg selv" fordi mine største kritikere alltid har vært menneskene rundt meg. Som fireåring sendte mine foresatte meg på rommet som straff for å ha sunget et ord feil i en sang, på skolen ble jeg ofte banket opp av medelever fordi jeg ikke var tynn eller pen nok, og jeg har også hatt kjærester som har sagt jeg burde operere underlivet, trene opp rumpa, slanke magen osv. Min største kritiker har aldri vært meg selv. 

4 kommentarer

  1. Har xer av deg serr sakt at du burde operere underlivet ditt? Skal vedde på at de faen ille har sett sitt eget understell da, vedder på at den slangen de hadde ikke akkurat Sp noe bedre ut.

    SvarSlett
  2. Hvilket filter eller redigeringsprogram bruker du for å se slik ut? : )

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig