Nakenbilder på avveie

 
De siste to dagene har jeg lest opptil flere artikler om at det eksisterer en gruppe på en app jeg ikke tenker å oppgi navn på, hvor det deles nakenbilder av norske jenter. Noen av bildene er stjålet materiale fra OnlyFans og snapchat, men mange av bildene er også tatt uten at jentene har vært klar over det - for eksempel gjennom dørsprekken/nøkkelhull når jenter skifter klær i garderoben/prøverom eller når de sover. Det finnes også bilder av mindreårige, altså barn.

I gruppen kan man dessuten kjøpe mapper med x antall bilder, kategorisert etter fødselsår, fylke o.l., så ikke bare deles det bilder av jenter uten samtykke, men det sitter attpåtil noen perverse, motbydelige svin og tjener penger på det hele - i tillegg til et hav av griser som gladelig åpner lommeboka for å få tilgang til det som kun kan beskrives med ett eneste ord: ofre. Nakne, eller lettkledde, ofre. 

At vi i Norge i dag har en stor andel med gutter/menn som ikke ser noe feil i at jenter - og deriblant barn, la meg bare minne dere på det igjen: barn, for helvete! - ikke lengre kan sove trygt om natten i sine egne senger fordi pappa, storebror, kompis eller kjæreste kan finne på å ta bilder og dele dem videre med et helt nettverk av svin, gjør meg faktisk rasende. 

Og helt ærlig, gutta - hvor stein, hakke fritert i skallen er du ikke dersom du betaler for å få tilgang til bilder via OnlyFans eller Snapchat+, for så å dele det videre gratis? Spesielt dersom de du deler det videre med også legger det bak en betalingsmur. Da er det faen ikke mye sirkulasjon i topplokket ditt.  

Jeg vet også at det har vært etterspurt bilder av meg i denne eller en lignende gruppe, og i den forbindelse vil jeg gjøre følgende krystallklart: det eksisterer ikke et eneste nakenbilde av meg på nett. Hva enn du får tilsendt, om noe i det hele tatt, er redigert. Jeg har aldri sendt noe truseløst rumpebilde, musebilde eller nakent helfigursbilde til noen, jeg sover alltid påkledd om jeg har folk på besøk, og jeg dekker over nøkkelhull/sprekk mellom gulv og dør med t-skjorter/håndklær osv dersom jeg skifter hjemme hos noen. Fordi jeg vet at folk er noen kvalme svin. Det eneste du noen gang vil kunne finne av meg, er et par bilder hvor niplene mine er synlige. Om dette er så om å gjøre, synes jeg du kan være mann nok til å kontakte meg privat og spørre etter dem selv, istedenfor å ta den feige utveien og spørre andre mennesker anonymt. Jeg sier ikke at jeg kommer til å sende deg noe som helst, men det er uansett bedre å spørre meg direkte enn å spørre random folk bak ryggen min. Litt mer ære i det, om ære er noe runkemafiaen bryr seg om.

Dersom noen tror de sitter på nakenbilder av meg, send dem gjerne til meg på e-post jessica@livingdoll.no så skal jeg gladelig verifisere om de er ekte eller ei. Spoiler alert: de er med 99% sannsynlighet miksetrikset i photoshop og du, ditt dumme naut, sitter og betaler for noe som er mikset sammen av gratisbilder fra google. 

2 kommentarer

  1. Trist at det ikke finnes bilder av deg der

    SvarSlett
    Svar
    1. Trist at ingen har tatt nakenbilder av deg uten at du visste det og postet/solgt dem på nett, også. :(

      Slett

Blogger Template Created by pipdig