Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Automatisk videresending

 Automatisk videresending fra èn nettside til en annen - kalt redirect - er en HTML-kode som kan være nyttig dersom du har laget deg ny blogg/nettside og ønsker at lesere/besøkende skal videresendes direkte når de klikker seg inn på den gamle siden. Den er også nyttig om du har en vanskelig nettsideadresse som mange sliter med å huske. Si for eksempel at du har en blogg som heter massetilfeldigstuff88564.blogg.no. Ved å kjøpe et domenenavn, for eksempel, dittnavn.com, kan du koble dette opp mot bloggen din, slik at dine lesere ikke trenger huske massetilfeldigstuff88564.blogg.no, men isteden kun trenger skrive inn dittnavn.com og dermed automatisk videresendes til bloggen. 

Redirect-koden ser slik ut. <meta http-equiv="Refresh" content="0; url='https://www.dittnavn.com'" /> Denne kopierer du og legger inn øverst i HTML-delen av designet ditt på den gamle siden din. OBS: dersom du blogger på blogg.no må du ha i bakhodet at det er ulovlig å redirecte fra èn blogg til en annen, eller fra bloggen til nettside på eget domene.