Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

FAQ


Ofte Stilte Spørsmål:
Er håret ditt ekte?
Håret mitt er 100% ekte. Jeg bruker ikke extensions eller parykker.

Fortell om brystforstørrelsen din?
Fornebuklinikken, mai 2011. Implantat av silikongel, moderat profil, 500cc i hvert bryst, over muskelen. Operasjonen ble utført av dr. Pål Schistad, som dessverre gikk bort i 2020. Gikk fra BH-størrelse 80A til 80C. Ingen smerter, men mye stivhet i rygg de første dagene. Bruker nå BH i F/G-cup fordi brystene begynte å vokse etter operasjonen.

Er du satanist?
Om du spør om jeg tilber djevelen slik de kristne tilber gud, er svaret nei. Slike mennesker kalles djeveldyrkere (devil worshippers), ikke satanister. Jeg anser ikke meg selv som satanist, ettersom jeg ikke liker å sette meg selv i bås. Jeg følger mine egne regler, ikke andres.

Hvorfor har du så mye "satanistiske greier"?
Fordi satan representerer avstand fra Gud, og jeg anser meg selv som mostander av alle religioner som tilber denne fiktive skikkelsen (Gud) slik vi kjenner ham fra bibelen. Forøvrig er de fleste tingene du antagelig ser på som "satanistiske greier" faktisk ikke satanistisk i det hele tatt. :)