Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Photoshop

Å fikse på bildene sine før de havner på nett er noe de aller fleste influencere gjør. Noen ganger kan det dreie seg om å endre på fargene i et bilde for å gjøre dem sterkere, dusere eller få frem motivet bedre, andre ganger kan det være mer dramatiske endringer som å fjerne dobbelthaker, kviser eller mørke ringer rundt øynene. Noen tar det enda et hakk lengre: større bryster, smalere midje, fullere lepper, mindre nese. Jeg har også sett "behind the scenes" videoer hvor treningsinfuencere har innlegg i buksa for at rumpa skal fremstå mer spretten/større, samt hold in-korsetter for at magen skal fremstå strammere/mindre. Man gjør klokt i å være skeptisk til alt man ser på nett.

Jeg fikser også på bildene mine før de postes på nett, og i motsetning til de fleste andre norske influencere, er jeg 100% ærlig om det. Jeg endrer ikke på kroppsstørrelsen min, gjør ikke rumpa strammere eller puppene større, men jeg kan gjerne for eksempel fjerne ettervekst i håret eller mørke ringer under øynene, samt endre på farger for å gjøre dem mer tydelige. Nedenfor ser dere eksempler på hvordan jeg fikser på bildene mine.