Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Min erfaring: blackcraftcult.com

Å kjøpe ting, kanskje spesielt klær, på internett er alltid en risiko. Ofte kan man motta produkter som ser annerledes ut enn bildene tilsier, som er for små eller for store i størrelsen, som viser seg å bli mye dyrere enn man regner med, som har dårligere kvalitet enn forventet - eller i verste fall; man mottar ikke produktene i det hele tatt. Det er med andre ord mye som kan gå galt når det kommer til online shopping, og derfor kjøper jeg aldri noe uten å gjøre research først. I dette innlegget vil jeg dele min erfaring med nettbutikken Blackcraftcult.com. 

BILDER VS PRODUKT:

Jeg bestilte meg en hettejakke. På bildene på nettsiden ser den slik ut:
Produktet jeg mottok i posten ser slik ut:

Produktet i seg selv virker å være av helt grei kvalitet, og printen sitter godt.
Konklusjon: produktet samsvarer med bildene på nettsiden.

STØRRELSE:
Produktet er normalt i størrelsen. Ta den størrelsen du vanligvis bruker. 


PRIS:
Prisene på nettsiden er oppgitt i amerikanske dollar ($) og man må derfor regne litt for å finne ut hva produktene faktisk koster. Dette lar seg enkelt gjøre med et googlesøk. I dette tilfellet kostet jakken $56.99, noe som tilsvarer cirka 510 norske kroner. Det tilkom fraktkostnad på $22 (cirka 197 kroner). Fraktkostnader betales ved checkout, og det er utover dette ingen andre kostnader. Jeg mottok ingen tollgebyr eller moms på produktene jeg bestilte, noe som var en veldig positiv overraskelse.
Konklusjon: oversiktlig og trygt, ingen kjipe økonomiske overraskelser. 

LEVERING:
Jeg bestilte jakken fredag den tjuefemte mars klokken 02:16, og den ble sendt samme dato klokken 17:47. Da varen ble sendt fikk jeg også en lenke jeg kan trykke på for å følge forsendelsen.
Pakken lå i postkassen den 21.April. 
Konklusjon: lang leveringstid, noe som kan ha sammenheng med alle helligdagene i påsken.   

ANNET: 
I pakken medfulgte et angreskjema. Dette skal man fylle ut og sende tilbake sammen med varen dersom man ønsker å bytte eller få den refundert. Disse fulgte også med:
. Du blir automatisk påmeldt nyhetsbrev når du bestiller fra nettbutikken, og får også en 15% avslag på valgfritt produkt i velkomstgave.