Bilder fra helgen


I tilfelle dere ikke har fått det med dere (høhø) så fylte jeg 32 år på lørdag. I den anledningen hadde Chruben (lillesøster Christina og mannen hennes Ruben) tatt turen opp for å besøke meg.

Jeg har ikke så mye å vise dere fra fredagen, det gikk hovedsakelig i middag og tv-glaning fordi de har her såppass sent på kvelden og sikkert var kjempeslitne etter fem timers kjøretur, men på lørdagen var vi en del ute. Det skulle jo være fårefestival i Gol, og denne tenkte jeg det kunne være moro å få med seg når vi likevel skulle ut.
I bilen på vei til Gol. Looking fresh as fuck - eller bare ikke.

Chruben foran en fancy busk.

Traktorparade i gaten.


Sånt noe hadde ikke by-folket sett før. Haha neida. Ruben er jo faktisk fra bondelandet på sørlandet, men lillesøster Chris og jeg er opprinnelig byfolk.

Tilbake på Ål poserer Chruben foran bilen før vi bestemte oss for å ta en gåtur. Chris og jeg snakket mye sammen på telefon mens jeg bodde sammen med eksen, og i den perioden gikk flere timer lange turer hver morgen, ettermiddag og kveld. Hun ville se runden jeg hadde pleid å gå.

Kjæresteparet med meg som paparazzi i bakgrunnen.

Vi fikk se regnbuen!

Søstrene sisters!

Chruben på brua!

Utsikten fra brua. Visst har vi fin natur på Ål?

Ruben i solnedgangen!

2 kommentarer

  1. Virker som dere hadde en ganske koselig dag! ^^

    SvarSlett
    Svar
    1. Det hadde vi! Var kjempekoselig å se søster og mannen igjen! Tenk, sist gang jeg så dem var juni 2021, så over ett år siden :O

      Slett

Blogger Template Created by pipdig