Kjæresten og eksen i samme rom

Noen av dere har kanskje fulgt meg så lenge at dere husker mitt fem år lange forhold med D-boy, som jeg gikk inn i som nittenåring? Etter at det ble slutt for syv år siden har vi ikke hatt noe særlig kontakt, men i forrige uke tok han brått kontakt på snapchat og lurte på om han kunne komme en tur. 

Jeg trodde først det var han og forloveden hans som ville stikke innom en tur for å si hei, noe som ville vært helt ok, om enn litt kleint, men da jeg fant ut at han tenkte ta turen alene, bestemte jeg meg for at jeg ville ha kjæresten min tilstede. 

Jeg gikk nemlig inn i et forhold i slutten av oktober, og det å da skulle ha ekskjæresten på besøk alene, syntes jeg virket litt ugreit. Så fredag cirka klokken 13 dukket verdens beste kjæreste dukket opp på døra med verdens fineste roser.


roser fra kjæresten min ♡. vase herfra.

D-boy kom en times tid senere, virket veldig ukomfortabel med at det var en annen fyr hjemme hos meg, og slettet meg faktisk fra snapchat etter at han hadde dratt. Jeg sendte en sms og spurte hvorfor, men fikk ikke noe svar. Jeg gjør meg selvfølgelig opp noen tanker rundt dette, men tenker at det får være litt samma faen, i grunn. 

Kjæresten min og jeg hadde i alle fall en kjempefin helg sammen hvor vi blant annet dro til Flå for å shoppe litt. Han overrasket meg også med frokost på sengen og et håndskrevet brev på søndag, så jeg har virkelig funnet meg en utrolig flott fyr denne gangen. 
Til helgen skal vi en tur til Sverige sammen, og det blir også første gangen kattene mine får treffe hundene hans, noe jeg er veldig spent på.

Om dere lurer på hvorfor det er slik feiende flott kvalitet på bildene, så er det fordi pc-en har begått selvmord og jeg må blogge fra mobilen frem til jeg eventuelt får den ut av koma igjen. 

6 kommentarer

  1. Jeg er så glad for at du har funnet en så fin kjæreste, det fortjener du! <3

    SvarSlett
  2. Så hyggelig❤️

    SvarSlett
  3. Han er manipulerende, og veldig slange i mine øyner. Har hatt en fortid sammen, og han har dessverre ødelagt mye for meg over en periode. Ikke lett for din del å se det nå så tidlig i forholde deres, det gjorde ikke jeg heller da vi var noe, men vær forsiktig! Vil kun ditt beste da du har gått gjennom litt fra tidligere :)

    SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig