Slik lager du tacoskaller


Husker dere pizzaskallene jeg delte med dere i slutten av august? Dette er litt samme greia, bare i taco-versjon, og mye bedre.
Den ene skallen er, som dere ser, halvspist. Jeg er ikke proffblogger, så det var like greit å ta seg en jafs mens jeg tok bilder, tenkte jeg. Hvordan ellers skulle jeg vite om de smakte bra nok til å deles på bloggen?

For å lage dem selv trenger du:

Hodeskalleform
(min er herfra. Denne siden sender ikke til Norge, så da må du gå via her).

eldorado tynn pizzabunn (kjøpes på kiwi)

Kjøttdeig

Tacokrydder

Revet ost

ønsket fyll
(fks mais, jalapeño, salsa, nachochips o.l.)

pizzakutter (eller kniv/saks)



Slik gjør du:


Sett ovnen på 190 grader varmluft over-og undervarme. Rull ut pizzadeigen. Du kan gjerne kjevle eller strekke den litt ekstra. Legg hele deigen over formen, press ned i formene. Stek kjøttdeig, rør ut tacokrydderet med litt vann, bland inn i kjøttdeigen, stek videre. Slå av plata, hiv oppi revet ost og annet fyll, rør rundt til alt er godt blandet, og fyll i formene. Klipp/kutt deigen slik at du lett kan brette den over for å forsegle fyllet inne i hver enkelt form. Trykk godt i kantene. Sett så formen i ovnen og vent til deigen er gyllenbrun, cirka 11-13 minutter. På bildet ovenfor har jeg slengt litt Pizza&Kebab-dressing oppi, men dette bestemmer du selv. 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig