En liten oppdatering


I går vasket jeg det gamle klorestativet til kattene og satte det opp igjen. De andre pusene har aldri vist noen interesse for det, men Mia ser ut til å like det godt. Så da krysser jeg fingrene for at det blir mer kloring der, og mindre kloring på sofa og stoler fremover.
Senere i dag skal jeg ut med Ivar og gå tur i finværet. Det er på tide å få i gang noen sunne rutiner hvor kroppen brukes litt, også. Etter 17.mai hadde jeg jo så vondt i kroppen at jeg ikke kunne gå i trappa engang, så da følte jeg det var på tide å ta noen grep. Man skal for faen ikke bli hjulbeint av å sitte på tog, liksom.

5 kommentarer

 1. "Man skal for faen ikke bli hjulbeint av å sitte på tog, liksom." Okay... Så det er regler for hva man skal kunne bli hjulbeint av,og de er???? ;O)

  SvarSlett
 2. Djeez! Hva i alle dagers utstyr er det på disse kjærestene du pleier å ligge med. Er de Elefanter??? Du gir noen forstyrrende mental bilder til tider. :OP
  På den annen side. Basert på hva jeg leser om alle som klager på NSB. Er jo visst turene deres,å sammenligne med voldshandlinger når det kommer til komfort

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahah, komforten er helt ok, men å komme på riktig tidspunkt er de utrolig dårlige på!

   Slett
 3. ække det et veldig vanlig problem blant en del? :OP

  SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig