Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Om meg


Hei!❤
Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs og kattemor til tre. Jeg er opprinnelig fra sørlandet, men flyttet til Hallingdal som 19-åring sommeren 2010.

Som person er jeg veldig avslappet og laidback, med en veldig makaber og sarkastisk form for humor. Jeg ler også av ordspill. Jeg har en ganske bred musikksmak som strekker seg fra rock og metal til hiphop, rap og listepop. Det samme gjelder filmer og serier; jeg liker det meste, men favorittene er psykologiske thrillere (slike som får en til å tenke litt ekstra), samt det meste som omhandler vampyrer og/eller drapsetterforskning. Jeg tar gjerne en fest, men synes også det er koselig å slappe av og bare skravle. Jeg har stor interesse for psykologi og elsker å finne ut hvorfor mennesker er som de er/gjør som de gjør.