Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

min erfaring: killstar.com

Å kjøpe ting, kanskje spesielt klær, på internett er alltid en risiko. Ofte kan man motta produkter som ser annerledes ut enn bildene tilsier, som er for små eller for store i størrelsen, som viser seg å bli mye dyrere enn man regner med, som har dårligere kvalitet enn forventet - eller i verste fall; man mottar ikke produktene i det hele tatt. Det er med andre ord mye som kan gå galt når det kommer til online shopping, og derfor kjøper jeg aldri noe uten å gjøre research først. I dette innlegget vil jeg dele min erfaring med nettbutikken killstar.com. 

BILDER VS PRODUKT:

Jeg bestilte meg en hettegenser. På bildene på nettsiden ser den slik ut:
Produktet jeg mottok i posten ser slik ut:
Produktet i seg selv virker å være av bra kvalitet, og printen sitter godt.
Konklusjon: produktet samsvarer med bildene på nettsiden.

STØRRELSE:
Produktet er stort i størrelsen, noe det også ble opplyst om på nettsiden. Akkurat denne genseren skal nemlig være litt baggy. 


PRIS:
Prisene på nettsiden er oppgitt i euro () og man må derfor regne litt for å finne ut hva produktene faktisk koster. Dette lar seg enkelt gjøre med et googlesøk. I dette tilfellet kostet genseren 28,94 euro, og det tilkom fraktkostnad på 12,99 euro. Sammenlagt blir dette 41,93 euro, som tilsvarer cirka 422,65 norske kroner. Fraktkostnader betales ved checkout, og det er utover dette ingen andre kostnader. Jeg mottok ingen tollgebyr eller moms på produktene jeg bestilte, noe som var en veldig positiv overraskelse da det står på siden at dette kan forekomme.

Konklusjon: oversiktlig og trygt, ingen kjipe økonomiske overraskelser. 

LEVERING:
Jeg bestilte genseren den 25.April, og allerede 4.mai ble den levert på døren.


Konklusjon: Veldig rask levering. Killstar har et lager i Tyskland, hvor pakkene til blant annet Norge sendes fra.    

ANNET: 
I pakken medfulgte et angreskjema. Dette skal man fylle ut og sende tilbake sammen med varen dersom man ønsker å bytte eller få den refundert.