Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

Hobby skal være moro, ikke press

De to siste dagene har solen endelig tittet frem så det har gått an å ta seg frokost utendørs!♡

Jeg håper det holder seg slik, selv om det er meldt regn/overskyet annenhver dag fremover nå. I slutten av neste måned kommer lillesøster på besøk, og blir det ikke ordentlig sommer da, skal dere jammen få se bloggeren som kan dra på stranda i regn!

Fraværet fra bloggen den siste tiden har skyldtes litt forskjellig, men hovedårsaken har vært at jeg rett og slett har vært tom i hodet. Jeg har liksom ikke hatt noe å komme med, og da har jeg heller latt være, fremfor å prøve å presse frem et par setninger for å "holde liv i bloggen". Bloggen er, når alt kommer til alt, en hobbyvirksomhet. Hobby skal være moro. Føler man ikke behovet for å drive med hobbyen sin en dag eller to, så lar man være. Enkelt og greit. Dette er noe jeg forsøker å lære meg selv, ettersom jeg alltid har litt "bloggangst". Med det mener jeg å si at bloggen alltid ligger i bakhodet og minner meg på at den må oppdateres. At jeg må komme med noe, skrive noe, prøve å engasjere noen i noe. Men nei; jeg MÅ ikke det. Dette er hobby, og hobby skal være moro, uten press.