Velkommen! ❤
Så gøy at du har funnet bloggen min! Jeg heter Jessica Walderhaug, er 31 år gammel, singel, barnløs, kattemamma til 3, og bosatt i Ål kommune.
Les mer om meg ved å klikke nedenfor.
LES MER
 • 1
  VIDEOBLOGG

  Kommer etterhvert
  Se videoer
 • 2
  BØKER

  Kommer etterhvert
  Learn more
 • 3
  MAT & DRIKKE

  Har du sett mat, drikke eller kaker her på bloggen og tenkt at du gjerne vil vite hvordan de smaker? Her finner du oppskriftene slik at du kan lage dem selv! :)
  Les mer

min erfaring: dollskill.com

Å kjøpe ting, kanskje spesielt klær, på internett er alltid en risiko. Ofte kan man motta produkter som ser annerledes ut enn bildene tilsier, som er for små eller for store i størrelsen, som viser seg å bli mye dyrere enn man regner med, som har dårligere kvalitet enn forventet - eller i verste fall; man mottar ikke produktene i det hele tatt. Det er med andre ord mye som kan gå galt når det kommer til online shopping, og derfor kjøper jeg aldri noe uten å gjøre research først. I dette innlegget vil jeg dele min erfaring med nettbutikken dollskill.com. 

BILDER VS PRODUKT:

Jeg bestilte meg en flytemadrass. På nettsiden ser den slik ut:

Produktet jeg mottok i posten ser slik ut:
Rent bortsett fra at produktet på nettsiden er i et basseng mens produktbildet tatt hjemme hos meg er på mitt eget rosa sengetøy, vil jeg si de er ganske identiske, tross alt. 

Konklusjon: produktet samsvarer med bildene på nettsiden.

STØRRELSE:
Jeg var litt redd da jeg bestilte flytemadrassen. Det står riktignok på nettsiden at produktet skal være 58 inches i bredde og 43 i høyde. Jeg orket ikke å konvertere dette til centimeter, men vet at jeg selv er 5 feet og 5 inches (165 cm) og gikk ut i fra dette. Det viste seg at flytemadrassen var akkurat lang nok til at jeg kan ligge på den fra vinge til vinge, men at bena stikker utenfor, som igjen forteller meg at den nok er litt mindre enn det som er oppgitt på nettsiden, men at det passer ei jente i normal voksenstørrelse likevel.  


PRIS:
Prisene på nettsiden er oppgitt i amerikanske dollar ($) og man må derfor regne litt for å finne ut hva produktene faktisk koster. Dette lar seg enkelt gjøre med et googlesøk. I dette tilfellet kostet flytemadrassen $36 og det tilkom fraktkostnad på $24.95. Sammenlagt blir dette $60.95, som tilsvarer cirka 616,76 norske kroner. Fraktkostnader betales ved checkout, og det er utover dette ingen andre kostnader. Jeg mottok ingen tollgebyr eller moms på produktene jeg bestilte.

Konklusjon: oversiktlig og trygt, ingen kjipe økonomiske overraskelser. 

LEVERING:
Jeg bestilte flytemadrassen den 16.mai, og den lå i postkassen min den 25.mai. 

Konklusjon: Veldig rask levering. 


ANNET: 
Å bestille fra dollskill kan være vanskelig første gang. Du kommer deg nemlig helt til checkout før det viser seg at du må logge inn som medlem for å fullføre bestillingen. Det finnes ingen "bli medlem"-knapp ved checkout - denne må du fysisk lete opp selv, et eller annet lurt sted på nettsiden. Den er nærmest klin umulig å finne, og du ender med stor sannsynlighet opp på google for å forsøke å finne den. Når du omsider har fått laget deg en medlemsbruker, går ting imidlertid veldig kjapt og greit.