Julegavetips til folk du hater

 
Om kort tid vil influencere ringe julen inn. Det vil poseres med julebrus i hånden, pepperkaker på bordet og pyntede trær. Nisseluer og julekuler, pledd i sofaen og de samme, gamle filmene man har sett siden tidenes morgen, gående på repeat i år igjen. For ikke å nevne julegavetipsene. Hvert eneste år står influencerne der, stivpyntet som bare det, og forsøker å innbille deg at det bestemor virkelig ønsker seg til jul i år, er kollagenpulver. Og for et sammentreff, a gitt! For dette er det nemlig 10% avslag på nå, om du bestiller via lenken deres og oppgir koden JEGTJENERPENGPÅRÆI2023. 

I et sosiale medier-hav av influencere som skal prakke på deg julegavetips til kjente og kjære, med lenker og rabattkoder som influencerne selv tjener penger på at du benytter deg av, tillat meg å gå imot strømmen og gjøre det stikk motsatte: julegavetips til menneskene i livet ditt som du virkelig ikke kan fordra. Uten så mye som en eneste affiliate-lenke eller rabattkode i mils omkrets. Ho, ho, ho!

JULEGAVETIPS TIL ...

1. Utro mannlig kjæreste:
Kjøp en pakke med flytteesker fra Biltema. Sett sammen en av eskene, legg 1 stk kondom oppi og et kort hvor det står "siden du oppfører deg som en pikk, kan du like gjerne begynne å kle deg som en også". Pakk inn hele greia i fancy gavepapir, sett under treet. 

2. Utro kvinnelig kjæreste:
Kjøp en pakke med flytteesker fra Biltema. Sett sammen en av eskene. I bunnen legger du en konvolutt med 1 stk kort og 1 stk 50-lapp fra brettspillet monopol. Skriv følgende i kortet: "Siden du oppfører deg som ei billig, falsk hore, får du betalt i billige, falske penger, også. Hoe, hoe, hoe!". Pakk inn hele greia i fancy gavepapir, sett under treet. 

3. Slektningen som alltid har noe stygt å si om alle andre: 
Kjøp avføringspiller og en pakke med toalettpapir. Legg ved et kort hvor du skriver: "Jeg regner med ræva di må være tett, siden det konstant renner dritt ut av kjeften på deg. Håper det løser seg (opp) snart". Pakk inn, sett under treet. 

4. Vennen som har vist at de ikke er til å stole på:
Kjøp en lekekniv i plast. Legg ved et kort hvor det står: "neste gang du vil dolke meg i ryggen, bruk denne isteden". Pakk inn, sett under treet. 

5. Venninnen som har oppført seg utilgivelig:
Kjøp 1 boks med våtfor til hund. Legg ved et kort der du skriver: "vet du hva de kaller jentehunder på engelsk? Det samme som vi kaller deg på norsk: BITCH". 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Blogger Template Created by pipdig