Sug pikk, postfaen


Det finnes to ting dere bør vite om meg: den ene er at jeg ikke har førerkort, og den andre er at jeg hater vinteren. Kombinasjonen av disse to tingene gjør at jeg bestiller ting på hjemlevering, slik at jeg skal slippe å ut i kulden og slite med å få varene med meg hjem. Hjemleveringen, avhengig av hvilke sider man bestiller fra, koster litt ekstra. Mellom 89-180 kr. Ingen store beløp, men likevel nok til at når jeg betaler for å få ting levert på døra, forventer jeg at det leveres akkurat der jeg har betalt for at det skal leveres.

Dette bringer oss til dagen i går. Jeg ventet en levering, og fulgte nøye med på telefonen. Omsider sto det at pakken var blitt levert, og jeg travet fornøyd ned trappen, åpnet døren og ... SÅ INGEN PAKKE. "What the fuck?", tenkte jeg, himlet oppgitt med øynene og tok på meg sko, fordi jeg forsto såpass at "nå har de fittene levert den nede ved naboens garasje igjen".

Visst hadde de det! Så lille meg på 165 centimeter måtte slite meg halvt ihjel med å drasse dette gigantiske monsteret av en eske opp bakken helt selv.

Kjempemoro, men nå har jeg i alle fall mat for en liten stund.

Vurderer helt seriøst å flytte bare på grunn av de late fittene hos posten som ikke gidder levere ting på døra. Er det ikke det dere får betalt for?

7 kommentarer

 1. Hahaha. «Late guttene.»....jeg digger det. 🤘😂

  Eneste jeg tenker på, er: hvorfor snakke så stygt om noe SÅ godt? 🤔

  🤘 Rock On 🤘

  SvarSlett
  Svar
  1. Stygt? Neinei. Masse protein i pikk. Kanskje de da får litt energi til å gå opp bakken her, siden det tydeligvis er så veldig vanskelig;)

   Slett
  2. Hvorvidt pikk er godt, har ikke jeg noen formening om.
   Jeg tenker på din bruk av «fitte». Fitte VET jeg er godt, og kanskje det blir å misbruke ordet i denne sammenhengen? 🤪

   Haha... Det er en ære å bli kalt fitte. 🤘😁

   🤘 You Rock 🤘

   Slett
  3. Hehe, spørs vel litt på fitta også. Gammel surfitte for eksempel, tror jeg ikke er veldig godt. Men hva vet jeg? 😎

   Slett
  4. Hahaha. Du har så rett.
   Ikke all slags type sopp som er appetittlig. 😂

   🤘 You Rock 🤘

   Slett
 2. Etter å ha lest innlegget+kommentarene.Sitter jeg igjen med inntrykk av at, Klager fra deg til div selskaper etc Til slutt ender opp som porn script

  SvarSlett

Blogger Template Created by pipdig